Nybolig Erhverv Aalborg I/S

Adresse

Skibbrogade 3, 3. sal
9000 Aalborg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 9813 4000

Nybolig Erhverv Aalborg

Regionens største erhvervsmæglerforretning
Hos Nybolig Erhverv Aalborg har vi mere end 25 års erfaring på markedet for erhvervsejendomme i Danmark, og fra vores kontor i Aalborg dækker vi hele region Nordjylland.

Vi skaber værdi for vores kunder

Vi ser mulighederne i markedet, og det gælder såvel traditionelle mægleropgaver som større udviklingsprojekter. Vi er visionære og opdaterede om erhvervslivets behov, og tilbyder løsninger, der skaber værdi for vores kunder. Vi arbejder både lokalt og landsdækkende.
nybolig-erhverv-aalborg
Vi løser opgaver inden for:
 • Ejendomsinvestering
 • Salg af boligudlejningsejendomme
 • Salg/udlejning af andre investeringsejendomme
 • Køb/leje af erhvervsejendomme (kontor, retail, industri/lager, hotel/restaurant)
 • Ejendoms-/andelsboligvurderinger
 • Opløsning og salg af andelsboligforeninger
 • Fortrolige søgeopgaver for virksomheder
 • Internationale ejendomsinvesteringer
 • Porteføljepleje
 • By- og projektudvikling
 • Lokalplansudvikling
 • Rådgivning & analyse

Vi skaber resultater

Vores kompetente medarbejderstab har en optimal kombination af dynamik og erfaring, og de er opdateret om lovgivningen på markedet for erhvervsejendomme. Det kommer til udtryk i vores rådgivning, der skaber resultater for kunden.

Vores netværk er unikt
Vi kender betydningen af et resultatorienteret samarbejde. Det er forudsætningen for at kunne bygge fremtiden på langvarige relationer. Derfor har vi også et unikt netværk, som konstant bliver udvidet.

Nybolig Erhverv Aalborg er en del af Nybolig Erhverv-kæden og samarbejder med privatdelen af Nybolig-kæden og Nykredit A/S, ligesom vi også er medlem af den internationale mæglersammenslutning, Savills.

Læs vores persondatapolitik her.

 CVR: 17990446

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Sagsbehandler/Sagskoordinator til Nybolig Erhverv Aalborg
Nybolig Erhverv Aalborg I/S søger en erfaren og moden sagsbehandler/sekretær til udvidelse af virksomhedens team omkring sagsbehandling og dokumentudarbejdelse.
Læs stillingsannoncen

Investorer forventer mest af markedsleje for kontorer

På ejendomsmarkedet går det godt, og forventningen om et afkast på næsten 6 pct. er en fremgang på 0,2 procentpoint. 
Læs nyheden

Fredet og historisk ejendom solgt efter endt budrunde
Visborggaard Slot er solgt efter regionsrådet på et møde i går, den 28. marts 2017, besluttede at acceptere højestbydende.
Læs nyheden

Street Food marked kommer til Aalborg
Nu åbner Nordjyllands største og mest mangfoldige Street Food marked i Aalborg Vestby, og Nybolig Erhverv Aalborg har forestået udlejningen af lokalerne. 
Læs nyheden

Medarbejdere

Mattias

Mattias Manstrup

Partner, erhvervsmægler MDE, HD(R)

Læs beskrivelse Mattias Manstrup er partner og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Aalborg. Mattias formidler salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervsejendomme, herunder også salg af ejendomsselskaber. Endvidere har han mange års erfaring med rådgivning og projektudvikling indenfor boliginvesteringsprojekter og traditionelle erhvervsprojekter.
Steen

Steen Royberg

Partner, erhvervsmægler MDE, MRICS, valuar

Læs beskrivelse Steen Royberg er partner og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Aalborg. Steen formidler salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervsejendomme, herunder også salg af ejendomsselskaber. Endvidere har han mange års erfaring med rådgivning og projektudvikling indenfor boliginvesteringsprojekter og traditionelle erhvervsprojekter.
Kim

Kim Jacobsen

Partner, erhvervsmægler MDE, HD(R), MRICS, valuar

Læs beskrivelse Kim Jacobsen er partner og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Aalborg. Kim formidler salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervsejendomme, herunder også salg af ejendomsselskaber. Endvidere har han mange års erfaring med rådgivning og projektudvikling indenfor boliginvesteringsprojekter og traditionelle erhvervsprojekter.
Niels

Niels Voigt Guldbjerg

Erhvervsmægler MDE, valuar

Læs beskrivelse Niels Guldbjerg er erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Aalborg. Niels formidler salg og udlejning samt vurdering af alle typer af erhvervsejendomme, primært brugerejendomme indenfor alle segmenter. Hans primære område er Region Nordjylland, hvor han har et detaljeret markedskendskab og flere års erfaring med ejendomsrelaterede ydelser og rådgivning.
Mads

Mads Jespersen

Erhvervsmægler MDE, diplomvaluar

Læs beskrivelse Mads Jespersen er erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Aalborg. Mads formidler salg og udlejning samt vurdering af alle typer af erhvervsejendomme, såvel brugerejendommen som investeringsejendomme. Hans primære område er Region Nordjylland, hvor han har et detaljeret markedskendskab og flere års erfaring med ejendomsrelaterede ydelser og rådgivning.
Carina

Carina Winterberg

Erhvervsmægler MDE

Læs beskrivelse Carina Winterberg er erhvervsmægler og sagskoordinator i Nybolig Erhverv Aalborg. Carina formidler salg og udlejning af alle typer af erhvervsejendomme. Hendes primære område er Region Nordjylland, hvor hun har et detaljeret markedskendskab og flere års erfaring med ejendomsrelaterede ydelser og rådgivning.
Nikolaj

Nikolaj Kjelder

Erhvervsmægler, Cand. merc.

Læs beskrivelse Nikolaj Kjelder er erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Aalborg. Nikolaj beskæftiger sig med udlejning og salg af alle typer erhvervsejendomme, men har primært fokus på udlejning af alle typer af erhvervslejemål i Region Nordjylland.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme