Aarhus

Nybolig Erhverv Aarhus P/S

Adresse

Værkmestergade 2, 17.
8000 Aarhus

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 8620 8585

Nybolig Erhverv Aarhus P/S

En af byens største erhvervsmæglerforretninger
Hos Nybolig Erhverv Aarhus har vi mere end 25 års erfaring på markedet for erhvervs- og investeringsejendomme i Danmark. Fra vores kontor i Aarhus dækker vi hele byen plus det store opland omkring Aarhus.
nybolig-erhverv-aarhus

Vi skaber værdi for vores kunder 
Vi ser mulighederne i markedet, og det gælder såvel traditionelle mægleropgaver som større udviklingsprojekter. Vi har redskaberne og netværket til at sikre dig optimal ejendomsformidling, rådgivning og porteføljepleje inden for køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi arbejder seriøst, målrettet og vedholdende med enhver sag - stor som lille - både lokalt og nationalt.

Vi løser opgaver inden for: 

 • Porteføljeinvestering
 • Salg af boligudlejningsejendomme
 • Salg af andre investeringsejendomme
 • Salg og udlejning af erhvervsejendomme (kontor, retail, industri/lager, hotel/restaurant)
 • Ejendoms-/andelsboligvurderinger
 • Opløsning og salg af andelsboligforeninger
 • Fortrolige søgeopgaver for virksomheder
 • Internationale ejendomsinvesteringer
 • Porteføljepleje
 • By- og projektudvikling
 • Lokalplansudvikling
 • Offentligt udbud 
 • Salg af erhvervsgrunde
 • Rådgivning og analyse

Vi skaber resultater
En af vores mange styrker er, at vi skaber resultater. Vores kompetente medarbejderstab har en høj faglighed og en god kombination af dynamik og erfaring. Vi er opdateret omkring lovgivning og ejendomsmarkedet via vores løbende uddannelse igennem MDE (Dansk Ejendomsmæglerforening), hvilket gør, at vi skaber resultater og er vores kunders foretrukne rådgiver. 

Vores netværk er unikt
Vi kender betydningen af et resultatorienteret samarbejde, og vi kommer i mål med vores opgaver. Det er forudsætningen for at kunne bygge fremtiden på langvarige relationer, og derfor har vi et unikt netværk, som konstant bliver udvidet.

Nybolig Erhverv Aarhus er en del af Nybolig Erhverv-kæden og samarbejder med 24 forretninger i hele landet, ligesom vi også er medlem af den internationale mæglersammenslutning, Savills. Derfor er vi også den rette samarbejdspartner, når opgaver skal løse i udlandet og resten af Danmark, hvilket kommer til udtryk i en række handler med ejendomme, som vi har været med til i f.eks. København, Randers, Esbjerg, Fredericia og Aalborg
 
Geografisk område
Hos Nybolig Erhverv Aarhus formidler vi ejendomme i Aarhus og det store opland omkring byen. Det betyder, at vi bl.a. dækker Hinnerup, Galten, Skanderborg, Hadsten, Odder og hele Djursland. 

Kontakt os på telefon eller e-mail, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende salgs-/udlejningsoplæg på din ejendom.

Tlf.: 8620 8585 | Mail: 8100@nybolig.dk

Læs vores persondatapolitik her

 CVR: 39159333

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Aarhus: Viden, kultur, shopping og gode investeringer
Frem mod år 2026 forventes indbyggertallet i Aarhus at stige med ca. 40.000 personer. På det tidspunkt vil der bo ca. 372.000 mennesker i byen, hvilket svarer til en stigning i omegnen af 12,4 % eller en gennemsnitlig årlig tilvækst på lidt over 4.000 personer.
Læs nyheden


Nye omvurderinger kan have konsekvenser for beskatningen 
Skat udsender netop nu omvurderinger af faste ejendomme, hvor der siden seneste almindelige ejendomsvurdering er sket ændringer.
Læs nyheden

Boligprojekt på Trøjborg solgt for 300 mio. 
Nybolig Erhverv Aarhus har formidlet salget af et boligprojekt til kr. 300 mio. 
Læs nyheden

Markedsrapport: Erhvervs- og investeringsejendomme i Danmark

Vil du holdes opdateret på markedet inden for erhvervs- og investeringsejendomme i din region og nationalt, så kan du få det fulde overblik i vores seneste markedsrapport. 

Vi har samlet de nyeste nøgletal om bl.a. dansk økonomi, afkastniveauer og finansiering. I rapporten stiller vi skarpt på markedssituationen lige nu og gennemgår emner som investeringsinteresser, transaktionsvolumen, samt sætter fokus på markedsbevægelserne inden for kontor, butik, lager og produktion – kort sagt kan du finde al nødvendige viden om erhvervs- og investeringsejendomme i Danmark i markedsrapporten. God læsning.

Medarbejdere

Kim Jacobsen

Kim Jacobsen

Partner, erhvervsmægler MDE, HD(R), MRICS, valuar

Læs beskrivelse Kim Jacobsen er partner og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Aalborg og Aarhus. Kim formidler salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervsejendomme, herunder også salg af ejendomsselskaber. Endvidere har han mange års erfaring med rådgivning og projektudvikling indenfor boliginvesteringsprojekter og traditionelle erhvervsprojekter.
Heine

Heine Jensen

Erhvervsrådgiver

Læs beskrivelse Heine Jensen har i mere end ti år opbygget erfaring, netværk og et brændende engagement for udvikling og salg af investeringsejendomme. Derudover har Heine mange års erfaring med ejendomsrelaterede ydelser og rådgivning, og evnen til at gøre en positiv forskel for kunder, som går med overvejelser omkring fast ejendom.
Peter

Peter Løndal

Erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Peter Løndal har stor erfaring indenfor mæglerbranchen, hvor han bl.a. som daglig leder har været med til at konsolidere Nybolig Per Faurholt Risskov som den mest sælgende ejendomsmæglerforretning i Risskov igennem de seneste syv år. Netop Peters kendskab til markedet, netværk og erfaring gør ham til et vigtigt medlem i vores investeringsteam.
Marc

Marc Hansen

Erhvervsmægler, MDE, DiplomValuar

Læs beskrivelse Marc Hansen er erhvervsmægler og DiplomValuar i Nybolig Erhverv Aarhus og flere års erfaring i formidling af investeringsejendomme. Netop Marcs viden, netværk og erfaring gør ham til en kernespiller i vores investeringsteam, hvor han rådgiver kunder i deres ejendomsportefølje - herunder analyse af virksomheders investeringsgrundlag.
Paul

Paul Asger Mühl

Erhvervsmægler, MDE, Cand.merc.

Læs beskrivelse Paul Mühl har siden 1989 beskæftiget sig med salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervsejendomme i det østjyske område, herunder produktion-, lager-, kontor- og boligudlejningsejendomme. Paul foretager andelsboligvurderinger og værdisætter erhvervsejendomme for, at den aktuelle markedsværdi indgår korrekt i virksomheders regnskab.
Mads

Mads Thomsen

Erhvervsrådgiver, Cand.merc.aud

Læs beskrivelse Mads Thomsen er erhvervsrådgiver for brugerejendomme hos Nybolig Erhverv Aarhus og beskæftiger sig med vurdering, salg og udlejning af alle typer af erhvervsejendomme i Aarhus og omegn. Med en kandidatuddannelse i revision har Mads økonomisk indsigt og kan løse problemstillinger på højt niveau inden for revision, rådgivning og virksomheders økonomifunktion.
Rasmus Dejbjerg Pedersen, erhvervsrådgiver hos Nybolig Erhverv Aarhus

Rasmus Dejbjerg Pedersen

Erhvervsrådgiver

Læs beskrivelse Rasmus Pedersen har solid erfaring fra erhvervslivet, bl.a. fra Carlsberg og Canon. Som erhvervsrådgiver hos Nybolig Erhverv Aarhus arbejder Rasmus med alt fra enkelte ejendomme til hele porteføljer. Med stor indsigt i ejendomsmarkedet, også fra kundesiden, har han god forståelse for kundens situation. Det gør ham til en vigtig rådgiver i erhvervsteamet.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme