Aarhus

Nybolig Erhverv Aarhus P/S

Adresse

Værkmestergade 2, 17.
8000 Aarhus

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 8620 8585

Nybolig Erhverv Aarhus P/S

Velkommen hos Nybolig Erhverv Aarhus

Vi har som en af byens største ejendomsmæglervirksomheder medvirket ved en række betydelige udlejninger og salg. Desuden er vores kendskab til både det nationale og lokale marked særdeles godt. Det skyldes, udover vores netværk, også en stor erfaring med ejendomsvurderinger for både private og offentlige selskaber.
nybolig-erhverv-aarhus
I det nuværende ejendomsmarked, med begrænsede finansieringsmuligheder, kræver mange sager, at mæglerne er ekstra skarpe ved fastlæggelse af salgsstrategien for den enkelte erhvervsejendom. Tillid, købmandskab og kvalitet er grundstenene i vores virksomhed.

Vores specialer er indenfor: 
 • Investormarkedet
 • Boligudlejningsejendomme
 • Investeringsejendomme i Aarhus og opland
 • Nødlidende ejendomsselskaber
 • Dagligvarebutikker og andre boksbutikker
 • Brugermarkedet
 • Udlejning og fremleje 
 • Afståelse af butikslokaler på Strøget i Aarhus
 • Udsøgning af nyt domicil
 • Konsulentopgaver
 • Vurdering af fast ejendom 
 • Sparring ved projektudvikling
 • Key account management (KAM)
Går du med overvejelser om at sælge eller udleje en ejendom indenfor en af vores specialer, så laver vi gerne et gratis og uforpligtende salgs/udlejningsoplæg.

Geografisk område
Nybolig Erhverv Aarhus formidler primært ejendomme i Aarhus, men vi dækker også Hinnerup, Galten, Grenaa, Skanderborg, Hadsten og Odder.

I samarbejde med de øvrige Nybolig Erhverv-forretninger formidler vi ejendomme over hele Danmark, og vi har gennem tiden været medvirkende til mange handler med ejendomme i f.eks. København.

CVR: 37289752

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Ny markedsrapport - efterår 2017
Få et overblik over ejendomsmarkedet med Nybolig Erhvervs markedsrapport "Erhvervsejendomme i Danmark - Efterår 2017". 
Læs nyheden

MOBILCOVERS.DK fra 219 til 2.500 m2
I 2013 startede to nyuddannede økonomer fra Handelshøjskolen i Aarhus en webbutik, der senere skulle vise sig at være en rigtig god forretning.
Læs nyheden

Nybolig Erhverv Aarhus P/S ønsker alle en rigtig god sommer
Vi holder lukket i uge 29 & 30.
Se mere

COMFY COPENHAGEN åbner flagshipstore i Aarhus
Brandet er kun halvandet år gammelt og findes allerede i over 10 europæiske lande. Nu har brandet valgt at åbne sin helt egen Flagship Store i Aarhus.
Læs nyheden

Medarbejdere

Erik

Erik Andresen

Direktør, indehaver, erhvervsmægler, MDE, MRICS

Læs beskrivelse Erik Andresen er direktør, indehaver og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Aarhus. Han formidler primært større investeringsejendomme i Aarhus og omegn, og har som tidligere erhvervschef i Nordea, og mange år som erhvervsmægler, stor brancheindsigt, der gør ham til en yderst kompetent og værdifuld rådgiver, når ejendomsporteføljen skal vurderes.
Heine

Heine Jensen

Erhvervsrådgiver

Læs beskrivelse Heine Jensen har i mere end ti år opbygget erfaring, netværk og et brændende engagement for udvikling og salg af investeringsejendomme. Derudover har Heine mange års erfaring med ejendomsrelaterede ydelser og rådgivning, og evnen til at gøre en positiv forskel for kunder, som går med overvejelser omkring fast ejendom.
Olav

Olav Lynge Madsen

Erhvervsrådgiver

Læs beskrivelse Olav Lynge Madsen er Nybolig Erhverv Aarhus’ specialist i hotel- og restaurationsbranchen, og han har i mere end 25 år ydet en kompetent og solid rådgivning til sine kunder. Olav har arbejdet med et utal afståelser af restauranter og caféer, og kender alle faldgruberne og lovgivning i forbindelse med en overtagelse.
Soeren

Søren Andersen

Erhvervsrådgiver

Læs beskrivelse Søren Andersen har det overordnede ansvar for vores erhvervsteam, der tager kontakt til nye og eksisterende kunder for at opdatere deres ejedomsportefølje. Søren er iværksætter med stort ”I”, og har selv flere ejendomme, og har derfor stor viden og indsigt, når det kommer til at dække vores kunders behov for nye spændende projekter.
Marc

Marc Hansen

Erhvervsmægler, MDE, DiplomValuar

Læs beskrivelse Marc Hansen er erhvervsmægler og DiplomValuar i Nybolig Erhverv Aarhus og flere års erfaring i formidling af investeringsejendomme. Netop Marcs viden, netværk og erfaring gør ham til en kernespiller i vores investeringsteam, hvor han rådgiver kunder i deres ejendomsportefølje - herunder analyse af virksomheders investeringsgrundlag.
Paul

Paul Asger Mühl

Erhvervsmægler, MDE, Cand.merc.

Læs beskrivelse Paul Mühl har siden 1989 beskæftiget sig med salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervsejendomme i det østjyske område, herunder produktion-, lager-, kontor- og boligudlejningsejendomme. Paul foretager andelsboligvurderinger og værdisætter erhvervsejendomme for, at den aktuelle markedsværdi indgår korrekt i virksomheders regnskab.
Peter

Peter Løndal

Erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Peter Løndal har stor erfaring indenfor mæglerbranchen, hvor han bl.a. som daglig leder har været med til at konsolidere Nybolig Per Faurholt Risskov som den mest sælgende ejendomsmæglerforretning i Risskov igennem de seneste syv år. Netop Peters kendskab til markedet, netværk og erfaring gør ham til et vigtigt medlem i vores investeringsteam.
Mads

Mads Thomsen

Erhvervsrådgiver, Cand.merc.aud

Læs beskrivelse Mads Thomsen er erhvervsrådgiver for brugerejendomme hos Nybolig Erhverv Aarhus og beskæftiger sig med vurdering, salg og udlejning af alle typer af erhvervsejendomme i Aarhus og omegn. Med en kandidatuddannelse i revision har Mads økonomisk indsigt og kan løse problemstillinger på højt niveau inden for revision, rådgivning og virksomheders økonomifunktion.
Rasmus Dejbjerg Pedersen, erhvervsrådgiver hos Nybolig Erhverv Aarhus

Rasmus Dejbjerg Pedersen

Erhvervsrådgiver

Læs beskrivelse Rasmus Pedersen har solid erfaring fra erhvervslivet, bl.a. fra Carlsberg og Canon. Som erhvervsrådgiver hos Nybolig Erhverv Aarhus arbejder Rasmus med alt fra enkelte ejendomme til hele porteføljer. Med stor indsigt i ejendomsmarkedet, også fra kundesiden, har han god forståelse for kundens situation. Det gør ham til en vigtig rådgiver i erhvervsteamet.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme