Nybolig Erhverv Haderslev/Aabenraa

Adresse

Storegade 88, st
6100 Haderslev

Åbningstider

Man - Fre:

Telefon

Tlf. 7453 2900

Nybolig Erhverv Haderslev/Aabenraa I/S

En lokal partner med landsdækkende format
Vi har stor erfaring i formidling af erhvervsejendomme og erhvervslokaler i hele Sønderjylland og har kompetente kolleger at trække på i resten af landet.

Gennem vores stærke netværk og lokale markedskendskab, er du sikker på at få en erhvervsmægler som kender ejendomsmarkedet til fingerspidserne, og som kan skabe resultater på et højt fagligt- og kvalitetsmæssigt niveau.

Nybolig Erhverv Haderslev/Aabenraa
Vi løser opgaver for private og offentlige kunder indenfor:
  • Køb og salg
  • Udlejning
  • Vurdering af din virksomhed eller ejendom
  • Projektudvikling
Vi indtræder ofte som sparringspartner for vores kunder på et strategisk plan, og bidrager gerne med konstruktive løsninger for at nå et godt resultat. I det hele taget ser vi rådgivning som en naturlig del af vores arbejdsområde. Gennem vores samarbejde med Nykredit Erhverv og Nykredit Forsikring, kan vi tilbyde en bred vifte af finansielle ydelser, der er skræddersyet til individuelle behov og ønsker.

Kontakt os når det gælder udlejning, salg og vurdering af:

  • Investerings- og boligudlejningsejendomme
  • Forretningsejendomme
  • Grunde til opførelse af boliger
  • Industriejendomme
  • Blandet bolig- og erhvervsejendomme
  • Projekt- og udviklingsejendomme

Når du vælger Nybolig Erhverv Haderslev som partner bliver vores styrker dine fordele.

Læs vores persondatapolitik her.

 CVR: 37461415

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Danske Fragtmænd bliver i Sønderjylland
Danske Fragtmænd skal rykke ud af deres nuværende bygning i Haderslev, da den er blevet opkøbt af F. Engel. Men til oktober 2019 kan de flytte ind i en helt nybygget fragtcentral i Hammelev, bygget af ejendomsudvikler Frank Mortensen. Nybolig Erhverv Haderslev/Aabenraa fandt løsningen på en nærmest umulig opgave.
Læs nyheden

Nybolig Erhverv bliver endnu stærkere i Sønderjylland
Pr. 1. september 2018 styrker Nybolig Erhverv deres aktivitet i Sønderjylland, når Nybolig Erhverv Haderslev/Aabenraa overtager forretningen i Sønderborg.
Læs nyheden

Lokale publikationer

Medarbejdere

Rene

René Damkjær

Indehaver, erhvervsmægler MDE

Læs beskrivelse En mangeårig tilstedeværelse i det Sønderjyske, har givet René et stort og bredt erhvervsnetværk i området. René arbejder primært med salg og vurdering af brugerejendomme og investeringsejendomme samt projektudvikling. Fra tidligere virke har René et godt indblik i detailhandel og deltager aktivt med midtbyudvikling i de Sønderjyske købsstæder.
Hans Peter

Hans Peter Poulsen

Indehaver, partner

Læs beskrivelse Hans Peter Poulsen er indehaver/partner i Nybolig Erhverv Haderslev/Aabenraa. En mangeårig tilstedeværelse i det Sønderjyske har givet Hans Peter en bred berøringsflade samt et solidt erhvervsnetværk i området. Hans Peter arbejder primært med salg og vurdering af brugerejendomme samt investeringsejendomme og ejendomsporteføljer.
Lene

Lene Thiim Roelsen

Erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Lene Thiim Roelsen har siden 2010 været ansat hos Nybolig Erhverv Haderslev/Aabenraa. Lene beskæftiger sig primært med udlejning og salg af brugerejendomme i Haderslev, Aabenraa og Tønder Kommune, herunder udlejning af lokaler til butik, lager, produktion, kontor, klinik mv.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme