Nybolig Erhverv Vest, Holstebro

Adresse

Helgolandsgade 13
7500 Holstebro

Åbningstider

Man - Fre:

Telefon

Tlf. 9740 4200

Nybolig Erhverv Holstebro

Vi kender det lokale marked for erhvervsejendomme

Erhvervsopgaver stiller særlige krav til ejendomsmægleren. Det ved vi hos Nybolig Erhverv Vest. Vi er erhvervsspecialister i en afdeling der udelukkende beskæftiger sig med vurdering og formidling af erhvervsejendomme, virksomheder og lejemål.
nybolig-erhverv-holstebro
Vi har et solidt kendskab til det vestjyske område
Vi beskæftiger os udelukkende med omsætning af erhvervsemner i det vestjyske område. Det giver os et godt solidt kendskab til området og et godt effektivt kontaktnet til erhvervsvirksomhederne og deres rådgivere, advokater, revisorer, pengeinstitutter m.v. Vi har derfor hele tiden fingeren på pulsen i lokalområdet.
Vi løser alle opgaver uanset størrelse vedrørende salg, udlejning, afståelse, vurdering og projektudvikling indenfor erhvervs- og investeringsejendomme samt erhvervslejemål.

Landsdækkende med et stort lokalt kendskab
Større opgaver, herunder landsdækkende opgaver, specialopgaver og ejendomsporteføljer løses endvidere over hele landet i samarbejde med en eller flere af vores Nybolig Erhverv kollegaer. Nybolig Erhverv har 25 forretninger fordelt over hele landet, og opgaverne løses bl.a. via vores gennemprøvede key account management model.
Vores kunder og samarbejdspartnere spænder således fra mindre lokale virksomheder til store landsdækkende kæder. Vi er landsdækkende med et stort lokalt kendskab - det er en af dine store fordele, når du tager kontakt til Nybolig Erhverv Vest.

Et godt resultat er ikke tilfældigt 
Et godt resultat er ikke tilfældigt - det er planlagt. Og når det drejer sig om erhvervsopgaver, skal det planlægges med en specialist indenfor dette felt. Det vil du altid kunne finde hos Nybolig Erhverv Vest.
Som køber, sælger eller lejer er det naturligvis dig, der bestemmer, men vi rådgiver dig på et højt fagligt niveau, og på den måde opnår vi i fællesskab gode resultater.

Nybolig Erhverv Vest ledes af statsaut. ejendomsmægler og valuar Lars Taulbjerg, der i mange år har beskæftiget sig med omsætning af fast ejendom, vurderings- og udlejningsopgaver., udlejning, investering eller vurdering af erhvervsejendomme.

Læs vores persondatapolitik her

 CVR: 12838794

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Medarbejdere

Lars Taulbjerg

Lars Taulbjerg

Daglig leder, erhvervsmægler, MDE, valuar

Læs beskrivelse Lars Taulbjerg er daglig leder af Nybolig Erhverv Vest. Med mange års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen er han et kendt ansigt i det midt-/vestjyske erhvervsliv. Lars har stor succes med formidling af erhvervsejendomme samt lejemål på et marked i positiv fremgang.
Lone Futtrup Sorensen

Lone Futtrup Sørensen

Erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Lone Futtrup Sørensen har mange års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen. Lone har fingeren på pulsen i det midt-/vestjyske erhvervsliv og formidler både salg, leje og vurdering af ejendomme samt lejemål i hele området.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme