Nybolig Erhverv Horsens

Adresse

Vitus Berings Plads 6,
8700 Horsens

Åbningstider

Man - Fre:

Telefon

Tlf. 7628 2610

Nybolig Erhverv Horsens

Vi er din professionelle sparringspartner
Nybolig Erhverv Horsens er den største erhvervsmæglerforretning i Horsens og omegn med mere end 30 års erfaring.

Vi er erhvervslivets professionelle sparringspartner ved formidling af erhvervsejendomme, og vi varetager alle opgaver omkring køb, salg, udlejning, afståelse, vurdering og projektudvikling af erhvervsejendomme.
nybolig-erhverv-horsens

Vi er din sparringspartner indenfor:

  • Private investerings- og udlejningsejendomme
  • Ejendomme med både bolig- og erhvervsfaciliteter
  • Lager- og produktionslokaler
  • Kontor- og administrationsejendomme/lokaler
  • Butikker
Landsdækkende og internationalt samarbejde
Nybolig Erhverv Horsens er en del af Danmarks største erhvervsmæglerkæde med 25 forretninger og mere end 60 erhvervsmæglere på landsplan. Udover lokale opgaver løser vi således også landsdækkende opgaver via vores kontaktnet og key account management model. 

Vores samarbejde med Savills, en af verdenens førende og største aktører inden for formidling af erhvervsejendomme, betyder, at vores kunder får endnu lettere adgang til rådgivning på det internationale marked.

Vi kan derudover tilbyde vores kunder en optimal sammensætning af finansiering og forsikring via vores samarbejde med Nykredit.

Effektivt markedsføringskoncept
For at opnå resultater, der er til gavn for alle vores kunder, kræver det et godt salgsarbejde, herunder en god og effektiv markedsføring af alle erhvervsejendomme. Derfor bruger vi mange ressourcer på annoncering i både lokale- og landsdækkende medier, bl.a. Jyllands-Posten og Horsens Folkeblad og det giver resultater!

Kontakt os
Hos Nybolig Erhverv Horsens er vi 9 veluddannede medarbejdere, som via vores kompetencer og lokalkendskab står klar til at hjælpe med de ejendomsopgaver, du ønsker løst.

Så skal du enten købe, sælge, udleje, eller ønsker du en vurdering af din erhvervsejendom, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Velkommen hos Nybolig Erhverv Horsens.

CVR: 36325194

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Ny markedsrapport - efterår 2017
Få overblik over ejendomsmarkedet med Nybolig Erhvervs markedsrapport "Erhvervsejendomme i Danmark - Efterår 2017".
Læs nyheden

Nopa-salg er med til at skabe rammerne for ny bydel i Horsens
Siden fabrikkens opførsel i 1921 er der bl.a. blevet produceret og bearbejdet kondenseret mælk, mælkepulver og smør på Strandpromenaden 2 i Horsens. Men det er slut nu. 
Læs nyheden

12.000 m2 investeringsejendom syd for Horsens solgt
Nybolig Erhverv Horsens har netop formidlet salget af ca. 10.000 m2 lager og 2.000 m2 administrationsbygning på Lundagervej 21. 
Læs nyheden

Nybolig Erhverv Horsens udlejer 12.000 m2 lager- og kontorejendom
Den store og synlige ejendom på Lundagervej 21 i Hedensted er blevet opdelt til to lejemål, og skal fremover huse Daka Denmark A/S og IDdesign A/S.
Læs nyheden

Medarbejdere

Bo

Bo Pinholt

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, MRICS

Læs beskrivelse Bo Pinholt er indehaver og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Horsens. Bo har stor erfaring med alle forhold i erhvervsmarkedet i Hedensted og Horsens kommuner - herunder salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme samt porteføljer. Bo har tidligere arbejdet i 14 år med erhvervskunder i bankverdenen samt 6 år i Nykredit Erhverv. Siden 2003 som indehaver i Nybolig Erhverv Horsens & Nybolig Projektsalg Horsens.
Per

Per Ahlgreen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Per Ahlgreen er med-indehaver af Nybolig Erhverv Horsens og har 20 års erfaring i branchen. Per har særligt fokus på investeringsejendomme og løser både mindre opgaver og større udviklingsprojekter, som bl.a. kan involvere byudvikling og -planlægning. Hans stærke netværk og evne til at se mulighederne i markedet sikrer kunderne et godt og tilfredsstillende resultat.
Henrik

Henrik Lundsgaard Nielsen

Erhvervsrådgiver

Læs beskrivelse Henrik Lundsgaard Nielsen er erhvervsrådgiver i Nybolig Erhverv Horsens. Henrik formidler investeringsejendomme og erhvervsejendomme. Henrik har et detaljeret markedskendskab til Hedensted området, hvor han har stor kendskab til det lokale erhvervsliv.
Henrik har desuden mange års erfaring med udlejning af erhvervsejendomme samt ydelser og rådgivning af ejendomsrelaterede ydelser.
Johnny

Johnny Midtgaard

Erhvervsrådgiver

Læs beskrivelse Johnny Midtgaard er erhvervsrådgiver i Nybolig Erhverv Horsens. Johnny formidler salg og udlejning af investering og erhvervsejendomme. Johnny har et detaljeret markedskendskab til hele Horsens og omegn, hvor han har særdeles stor kendskab til det lokale erhvervsliv. Johnny har desuden mange års erfaring med vurdering og rådgivning i ejendomsrelaterede opgaver.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme