Nybolig Erhverv København A/S

Adresse

Vester Farimagsgade 7
1606 København

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 3364 6500

Nybolig Erhverv København A/S

Investeringsejendomme, erhvervsejendomme og erhvervslokaler i København
Hos Nybolig Erhverv København er vi blandt de førende mæglere inden for erhvervsejendomme og investeringsejendomme i København og omegn. Vi formidler boligudlejningsejendomme såvel som erhvervsejendomme og erhvervslokaler til butik, kontor, lager og produktion.

Besøg også vores mægler i Nordsjælland.

nybolig-erhverv-koebenhavnKraeftens bekaempelse
Vores ydelser
Vi har ressourcerne, kompetencerne og lokalkendskabet til at tilbyde vores kunder professionel rådgivning og formidling ved køb, salg, investering, leje, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme og erhvervslokaler til butik, kontor, lager og produktion. Ligeledes bistår vi ved porteføljepleje og projektudvikling af investeringsejendomme og boligudlejningsejendomme overalt i København og Nordsjælland.

Internationale kompetencer
Vi har desuden specialiseret os i udenlandske ejendomsinvesteringer og har via vores internationale samarbejdspartner, Savills, stærke kompetencer og netværk i det meste af verden. Herudover bistår vi ved udenlandske investeringer i danske ejendomme.

Markedsanalyser
Fra vores specialiserede analyseafdeling, vurderer og evalurer vi løbende markedet for erhvervsejendomme og erhvervslokaler. I samspil med Nybolig Erhverv og Nykredit sammenholder vi data om erhvervsejendomme fra hele landet med økonomiske nøgletal og tendenser. Disse data og analyser anvendes aktivt i vores rådgivningsarbejde, ligesom de ligger til grund for en lang række markedsanalyser, herunder udgivelsen af Nybolig Erhvervs halvårlige markedsrapport.

Professionalisme
Vi tilbyder vores kunder et højt professionelt serviceniveau med dybdegående viden om og indsigt i markedet for erhvervsejendomme og investeringsejendomme, uanset om der er tale om køb, salg, leje, udlejning eller vurdering.

CVR: 34093466

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Flintholm Kollegiet på Frederiksberg skifter ejerskab
Nybolig Erhverv København A/S har netop formidlet salget af det attraktivt belligende Flintholm Kollegiet til det svenske ejendomsselskab Heimstaden.
Læs nyheden

Ny udenlandsk spiller på det danske strøgejendomsmarked
Nybolig Erhverv København A/S har netop formidlet salget af ejendommen Frederiksborggade 7 i en rent udenlandsk transaktion mellem en engelsk sælger og en tysk køber. 
Læs nyheden

Fortsat fremgang i salget af investeringsejendomme uden for byen
Nybolig Erhverv København A/S har netop formidlet salgene af to boligudlejningsejendomme beliggende i henholdsvis Rødovre og Kongens Lyngby. 
Læs nyheden

Ejendomsinvestorer søger mod sekundære beliggenheder i jagten på højere afkast
Den udprægede efterspørgsel på investeringsejendomme i København har presset afkastene i bund. 
Læs nyheden

Tenant Representation

Rådgivning
Med professionel rådgivning, hjælper vi med at afklare jeres lokalbehov, identificere velegnede lejemål og slutteligt forhandle lejekontrakten med udlejeren. Herved kan I som virksomhed koncentrere jer om jeres daglige arbejde uden at bruge unødig tid på at lede efter nye lokaler.

Tenant representation

Anonymitet
Ved at benytte Nybolig Erhverv København A/S til at repræsentere jer i jeres søgeproces, vil I opnå anonymitet overfor både medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere m.m. Endvidere slipper I for at blive kontaktet unødigt af forskellige mæglere og udlejere.

Internationalt samarbejde
Nybolig Erhverv København A/S samarbejder med den verdensomspændende mæglerkæde Savills, hvilket giver os muligheden for at bistå danske virksomheder i deres ekspansion i udlandet ved et unikt, personligt og lokalt indblik i det marked, som virksomheden ønsker at etablere sig i. Fordelen for jer som virksomhed er, at I får en dansk kontaktperson, der sørger for at få aktiveret den lokale mægler til at bistå med alt den markedskendskab som vores samarbejdspartnere ligger inde med.

Kontakt
Charlotte Sthaalros, Director, Head of Tenant Representation
Tlf. 3364 6535
E-mail: cch@nybolig.dk

Læs mere Luk

Skal vi rådgive dig om investeringsmarkedet?

Massiv efterspørgsel - både nationalt og internationalt
Udviklingen på markedet for investeringsejendomme i København fortsætter med en massiv efterspørgsel fra både nationale og i særdeleshed internationale investorer.

Interessen retter sig fortsat i overvejende grad mod boligudlejnings- og strøgejendomme på Københavns prime-beliggenheder, hvilket har resulteret i rekordhøje priser og stor transaktionssikkerhed.

By koebenhavn      

Af samme årsag er tendensen den, at det som oftest er større udenlandske investorer i form af kapitalfonde og familieejede selskaber, der opkøber i disse områder.

I takt med den stigende konkurrence, ser vi derfor også, at flere investorer er villige til, at kigge mod andre segmenter og beliggenheder, hvor der genereres højere afkast. 

Hos Nybolig Erhverv København beskæftiger vi os med alle typer investeringsejendomme. Kontakt os for at høre, hvilke muligheder vores ejendomsspecialister kan tilbyde netop dig. 

Kontakt
Nybolig Erhverv København A/S
Tlf. 3364 6500
E-mail: 1606@nybolig.dk

Læs mere Luk

Medarbejdere

John

John Lindgaard

Adm. direktør, partner, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse John Lindgaard er direktør, partner og erhvervsmægler, MDE hos Nybolig Erhverv København. Han er ansvarlig for den internationale afdeling og beskæftiger sig primært med internationale sager og porteføljer.
Jens

Jens Juel Ulrich

Partner, erhvervsmægler, MDE, BSC. Bygn.ingeniør

Læs beskrivelse Jens Juel Ulrich er partner og erhvervsmægler, MDE hos Nybolig Erhverv København. Han er uddannet BSc. Bygningsingengiør og beskæftiger sig med vurdering samt syn og skøn sager.
Partner og erhvervsmægler, Jesper Rasmussen

Jesper Rasmussen

Partner, erhvervsmægler, MDE, valuar

Læs beskrivelse Jesper Rasmussen er partner, erhvervsmægler, MDE og valuar hos Nybolig Erhverv København. Hans primære arbejdsområde er storkunder, såsom pensionskasser.
Jacob

Jacob Lund

Partner, erhvervsmægler, MDE, valuar

Læs beskrivelse Jacob Lund er partner, erhvervsmægler, MDE og valuar hos Nybolig Erhverv København. Han er ansvarlig for afdelingen der beskæftiger sig med investerings- og boligudlejningsejendomme.
Partner og erhvervsmægler, Anders Bengtsson

Anders Bengtsson

Partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS

Læs beskrivelse Anders Bengtsson er partner og erhvervsmægler, MDE, MRICS hos Nybolig Erhverv København. Han beskæftiger sig hovedsageligt med investerings- og boligudlejningsejendomme.
Lars

Lars Engel

Erhvervsmægler, MDE, valuar, MRICS

Læs beskrivelse Lars Engel er erhvervsmægler, MDE, MRICS hos Nybolig Erhverv København. Han beskæftiger sig med investerings- og boligudlejningsejendomme
Erhvervsmægler, Rasmus Eilertsen

Rasmus Eilertsen

Erhvervsmægler, AU i Finansiel Rådgivning

Læs beskrivelse Rasmus Eilertsen er erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv København. Han beskæftiger sig med investerings- og boligudlejningsejendomme.
Mikkel

Mikkel Andersen

Partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS

Læs beskrivelse Mikkel Andersen er partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS hos Nybolig Erhverv København. Han er uddannet cand.negot og beskæftiger sig med salg af ejendomme og lokaler til erhverv, herunder kontor, lager/produktion og butik. Mikkel er ligeledes ansvarlig for Nybolig Erhverv Københavns afdeling i Hillerød.
Jan Dahl, erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv København

Jan Dahl

Director, Head of Lettings, erhvervsmægler MDE, MRICS

Læs beskrivelse Jan Dahl er erhvervsmægler, MDE, MRICS hos Nybolig Erhverv København. Han er overordnet ansvarlig for udlejningsafdelingen og beskæftiger sig derfor med udlejning af ejendomme og lokaler til erhverv, herunder kontor, lager/produktion og butik.
Nick

Nick Ragnar Lautrup

Erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Nick Ragnar Lautrup er erhvervsmægler, MDE hos Nybolig Erhverv København. Han beskæftiger sig med udlejning af kontor-, lager-, produktion- samt butikslokaler og -ejendomme.
Erhvervsrådgiver, Michael Hedes Pedersen

Michael Hedes Pedersen

Erhvervsrådgiver

Læs beskrivelse Michael Hedes Pedersen er erhvervsrådgiver hos Nybolig Erhverv København. Han beskæftiger sig med udlejning af kontor-, lager-, produktionsejendomme samt butikslokaler.
Charlotte

Charlotte Sthaalros

Director, Head of Tenant Representation, MDE

Læs beskrivelse Charlotte Sthaalros er erhvervsmægler, MDE hos Nybolig Erhverv København. Hun er overordnet ansvarlig for afdelingen for Tenant Representation og beskæftiger sig med professionel rådgivning til lejere.
Stig

Stig Plon Kjeldsen

Partner, Diplomvaluar MDE, MRICS, Head of Research & Valuation

Læs beskrivelse Stig er Partner i Nybolig Erhverv København, medlem af RICS(Chartered Valuation Surveyor), og er ekspert i værdiansættelse og vurdering af alle ejendomstyper. Han er tillige ekspert i markedsforhold. Stig arbejder bredt inden for ejendomsrådgivning, herunder også strukturerede udbud og køberrådgivning/kommerciel due diligence.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme