Nybolig Erhverv København A/S

Adresse

Vester Farimagsgade 7
1606 København

Åbningstider

Man - Fre:

Telefon

Tlf. 3364 6500

Nybolig Erhverv København A/S

Erhvervsejendomme, erhvervslokaler og investeringsejendomme i København  
Hos Nybolig Erhverv København er vi blandt landets førende rådgivere inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Ved hjælp af vores stærke ressourcer, mangeårige erfaring og store lokalkendskab kan vi tilbyde vores kunder den mest professionelle rådgivning uanset type af ejendom. Nybolig Erhverv København bistår ved:

  • Investering 
  • Vurdering 
  • Udlejning
  • Lejerrådgivning 
nybolig-erhverv-koebenhavnKraeftens bekaempelse

Unikke kompetencer og specialiserede teams 
Hos Nybolig Erhverv København har vi alle relevante kompetencer samlet under ét tag. Vores erfarne erhvervsmæglere er hver især specialister inden for deres område, hvorfor vi altid kan tilbyde ekspertviden inden for segmenterne

  • Investerings- og boligudlejningsejendomme 
  • Kontor 
  • Lager/produktion 
  • Butik

International rækkevidde
Foruden vores indgående kendskab til det københavnske ejendomsmarked, har vi hos Nybolig Erhverv København stor erfaring med cross-border transaktioner. Igennem vores internationale samarbejde med Savills, har vi et værdifuldt og omfattende netværk, som strækker sig over det meste af verden. Herigennem har vi stået for flere markante internationale transaktioner ligesom vi løbende udveksler viden om trends og tendenser på de store europæiske markeder. 

Læs vores persondatapolitik her

 CVR: 34093466

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Nybolig Erhverv København A/S opruster på udlejningsfronten
Det er vækst i markedet for erhvervsudlejning der gør, at udlejningsteamet hos Nybolig Erhverv København nu udvider staben.
Læs nyheden

Historisk københavnerdomicil skifter hænder
Nybolig Erhverv København har netop solgt en af Københavns mest prominente erhvervsejendomme ”Pressens Hus” på Skindergade 5-7. 
Læs nyheden

Nybolig Erhverv København A/S formidler markant boligportefølje for PenSam til en værdi af mere end 850 millioner kroner
Det er Core Property Management, der står som ny ejer af denne portefølje på fire boligejendomme, som Nybolig Erhverv København netop har formidlet i endnu en off-market handel. 
Læs nyheden

Nybolig Erhverv København A/S formidler investeringsejendom i off-market transaktion til 421 mio kr.
 
Det er ejendommen Æbeløgade 20 m.fl. der er handlet i en markant off-market transaktion. Køber er KFI Erhvervsdrivende Fond.
Læs nyheden

Nybolig Erhverv København A/S formidler salget af attraktiv ejerlejlighedsportefølje på Lyngby Hovedgade
Det er Baunsøe Ejendomme der står som ny ejer af de 11 attraktive ejerlejligheder på Lyngby Hovedgade 44 A-C, som Nybolig Erhverv København netop har formidlet på vegne af dødsbo. 
Læs nyheden

Skal vi rådgive dig om investeringsmarkedet?

Markedsledende investeringsteam
Nybolig Erhverv Københavns Capital Markets-afdeling er sammensat af ejendomsspecialister, som alle har adskillige års erfaring med salg af investeringsejendomme i København. 

Vi er garant for lokal markedsindsigt, global rækkevidde og en dybdegående viden om de aktuelle forhold, der påvirker værdiansættelsen af ejendomme. Dette gør os i stand til at gennemføre de mest professionelle og strukturerede salgsprocesser, som sikrer maksimal værdi for vores kunder. 

By koebenhavn      

Vores track record omfatter alle typer investeringsejendomme, fra boligudlejnings- og strøgejendomme på Københavns absolutte prime beliggenheder, til attraktive kontorejendomme og arealeffektive logistikejendomme. Endvidere har vi erfaring med salg af opløste andelsboligforeninger, ligesom vi har et indgående kendskab til ungdomsboligmarkedet, hvor vi ligeledes har rådgivet ved flere store transaktioner.

Er det nu ejendomsavancen skal hjemtages?
Markedet for investeringsejendomme i og omkring København har de senere år været præget af en markant efterspørgsel fra både nationale og i særdeleshed internationale investorer, herunder kapitalfonde og familieejede selskaber.

Den enorme interesse for københavnske investeringsejendomme har resulteret i rekordhøje ejendomspriser og stor transaktionssikkerhed. Af samme årsag, kan det være særdeles gunstigt for ejendomsbesiddere, at overveje et salg netop nu.
For et dybdegående indblik i markedet for investeringsejendomme, kan vores seneste markedsrapport downloades her.

Kontakt
Såfremt du ønsker en uforpligtende vurdering af din ejendom eller en drøftelse om dine muligheder, kontakt os på tlf.: 3364 6500 og hør hvordan vores ejendomsspecialister kan hjælpe dig.

Læs mere Luk

Vores services

Investering
Nybolig Erhverv København er markedsledende inden for salg af investeringsejendomme i København og de omkringliggende kommuner. Vores investeringsrådgivere har alle omfattende erfaring med at håndtere professionelle og strukturerede salgsprocesser og formår at målrette ejendommen markedets prisførende investorer. Således garanterer vi en vellykket og timet eksekvering af den planlagte salgsstrategi. 

Analyse & vurdering
Vi er eksperter i værdiansættelse af ejendomme og foretager hvert år talrige valuarvurderinger, herunder af andelsboligforeninger. Med branchens stærkeste research- og analyseafdeling, er vi altid på forkant med udviklingen på markedet, hvilket vi aktivt benytter i vores rådgivningsarbejde for at skabe størst mulig værdi for vores kunder.

Udlejning
Vores tilgang til udlejning tager udgangspunkt i værdiskabelse for udlejer. Via vores dedikerede team af udlejningsmæglere, står vi for proaktive og målrettede løsninger, som tager afsæt i dybdegående viden om markedet – og ikke mindst lejerne. Hele teamet har flere års erfaring med udlejning af erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Tenant representation
Vores tenant representation-specialister tilbyder rådgivning til virksomheder der søger nyt lejemål eller ønsker en genforhandling af en eksisterende kontrakt. Vi står således for grundig afdækning af kundens behov samt identifikation af velegnede lejemål. Naturligvis repræsenterer vi også kunden ved de endelige kontraktforhandlingerne med udlejer.

Marketing
For Nybolig Erhverv København A/S er det helt centralt, at vi aktivt arbejder for at få skabt størst mulig opmærksomhed omkring vores salgs- og udlejningssager. Derfor er vores dedikerede marketingafdeling sammensat af de stærkeste ressourcer inden for markedsføring, kommunikation og grafisk design, hvilket gør os i stand til at tilbyde vores kunder de mest effektive og målrettede markedsføringsløsninger, som vil øge ejendommens/lejemålets eksponering over for potentielle købere og lejere.

Sagsbehandling
Vores yderst kompetente sagsbehandlere bidrager til at sikre den højeste kvalitet i forbindelse med håndtering af alle vores sager. Dette involverer oprettelse og klargøring af sagen, indhentning af dokumenter samt udarbejdelse af opstillinger, lejekontrakter og købsaftaler. Endvidere står sagsbehandlerne for oprettelse og vedligeholdelse af datarum samt projektstyring i DD-processen, opfølgning på deadlines og overordnet salgskoordinering.

Medarbejdere

Jacob

Jacob Lund

Adm. direktør, partner, erhvervsmægler, MDE, valuar

Læs beskrivelse Jacob Lund er adm. direktør, partner, erhvervsmægler, MDE og valuar hos Nybolig Erhverv København. Han er endvidere ansvarlig for afdelingen for investerings- og boligudlejningsejendomme.
John

John Lindgaard

Bestyrelsesformand, partner, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse John Lindgaard er bestyrelsesformand, partner og erhvervsmægler, MDE hos Nybolig Erhverv København. Han er ansvarlig for den internationale afdeling og beskæftiger sig primært med internationale sager og porteføljer.
Partner og erhvervsmægler, Jesper Rasmussen

Jesper Rasmussen

Partner, erhvervsmægler, MDE, valuar

Læs beskrivelse Jesper Rasmussen er partner, erhvervsmægler, MDE og valuar hos Nybolig Erhverv København. Hans primære arbejdsområde er storkunder, såsom pensionskasser.
Mikkel

Mikkel Andersen

Partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS

Læs beskrivelse Mikkel Andersen er partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS hos Nybolig Erhverv København. Han er uddannet cand.negot og beskæftiger sig med salg af ejendomme og lokaler til erhverv, herunder kontor, lager/produktion og butik. Mikkel er ligeledes ansvarlig for Nybolig Erhverv Københavns afdeling i Hillerød.
Partner og erhvervsmægler, Anders Bengtsson

Anders Bengtsson

Partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS

Læs beskrivelse Anders Bengtsson er partner og erhvervsmægler, MDE, MRICS hos Nybolig Erhverv København. Han beskæftiger sig hovedsageligt med investerings- og boligudlejningsejendomme.
Stig

Stig Plon Kjeldsen

Partner, Diplomvaluar MDE, MRICS, Head of Research & Valuation

Læs beskrivelse Stig er Partner i Nybolig Erhverv København, medlem af RICS(Chartered Valuation Surveyor), og er ekspert i værdiansættelse og vurdering af alle ejendomstyper. Han er tillige ekspert i markedsforhold. Stig arbejder bredt inden for ejendomsrådgivning, herunder også strukturerede udbud og køberrådgivning/kommerciel due diligence.
Jens

Jens Juel Ulrich

Erhvervsmægler, MDE, BSC. Bygn.ingeniør

Læs beskrivelse Jens Juel Ulrich er erhvervsmægler, MDE hos Nybolig Erhverv København. Han er uddannet BSc. Bygningsingengiør og beskæftiger sig med vurdering samt syn og skøn sager.
Erhvervsmægler, Rasmus Eilertsen

Rasmus Eilertsen

Erhvervsmægler, AU i Finansiel Rådgivning

Læs beskrivelse Rasmus Eilertsen er erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv København. Han beskæftiger sig med investerings- og boligudlejningsejendomme.
jan dahl

Jan Dahl

Director, Head of Lettings, erhvervsmægler MDE, MRICS

Læs beskrivelse Jan Dahl er erhvervsmægler, MDE, MRICS hos Nybolig Erhverv København. Han er overordnet ansvarlig for udlejningsafdelingen og beskæftiger sig derfor med udlejning af ejendomme og lokaler til erhverv, herunder kontor, lager/produktion og butik.
Nick

Nick Ragnar Lautrup

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Nick Ragnar Lautrup er erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv København. Han beskæftiger sig med udlejning af kontor-, lager-, produktion- samt butikslokaler og -ejendomme.
Charlotte

Charlotte Sthaalros

Director, Head of Tenant Representation, MDE

Læs beskrivelse Charlotte Sthaalros er erhvervsmægler, MDE hos Nybolig Erhverv København. Hun er overordnet ansvarlig for afdelingen for Tenant Representation og beskæftiger sig med professionel rådgivning til lejere.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme