Nybolig Erhverv Odense I/S

Adresse

Vestergade 15, 1
5000 Odense C

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 6613 8060

Nybolig Erhverv Odense I/S

En lokal partner med landsdækkende format
 
Velkommen til Nybolig Erhverv Odense.
 
Hos Nybolig Erhverv Odense har vi mere end 30 års erfaring i ejendomsformidling i region Fyn. Som en del af en landsdækkende kæde med 25 forretninger, har vi samtidig kompetente kolleger at trække på i resten af landet.

nybolig-erhverv-odense

Vi beskæftiger seks erhvervsmæglere, foruden en veletableret administration, og vi vægter faglighed, professionalisme og den personlige relation meget højt. Vi brænder for det, vi laver, og vi er stolte over at være den markedsledende erhvervsmægler på Fyn.

 
Gennem et stærkt netværk og en proaktiv tilgang til markedet, får du hos Nybolig Erhverv Odense en erhvervsmægler, som kender markedsområdet til fingerspidserne, og som kan skabe resultater på højt niveau.
 
Vi løser opgaver og rådgiver omkring alle typer erhvervsejendomme i relation til:
  • Køb og salg 
  • Udlejning 
  • RICS-certificerede vurderinger 
  • Projektudvikling
Nybolig Erhverv Odense indtræder ofte som sparringspartner for vores kunder på et strategisk plan, og i det hele taget ser vi rådgivning som en naturlig del af vores arbejdsområde.
 
Når du vælger Nybolig Erhverv Odense som partner bliver vores styrker dine fordele.

 CVR: 35328548

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

3.750 m2 domicilejendom solgt i Middelfart
De Forenede Dampvaskerier (DFD) køber Howes tidligere domicil på Mandal Alle 23 i Middelfart. 
Læs nyheden

Tidligere privathospital solgt 
Efter at bygningen, der husede Aleris Privathospital, har stået tom i næsten et årti, har BoligGruppen Erhverv nu købt ejendommen og er klar til at bringe den i spil i det attraktive erhvervsområde nær Rosengårdcentret. 
Læs nyheden

3.300 kvm kontorhus solgt til M7 Real Estate
Nybolig Erhverv Odense har netop forestået salget af det 3.300 kvm store kontorhus på Ove Gjeddes Vej 33-39 i Odense. Køberen er en fond under, M7 Real Estate.
Læs nyheden

Kates drøm går i opfyldelse: MorsKrop flytter til nye lokaler
I 2014 etablerede Kate Gallagher Lindeskov "MorsKrop", i 2017 vandt hun Best of Odense og i dag går endnu en drøm i opfyldelse - MorsKrop får sine helt egne lokaler at boltre sig på.
Læs nyheden

Danmarks største pizzakæde kommer til Odense
Pizzakæden Domino's er i hastig ekspansion i hele Danmark og åbner den første restaurant i Odense i foråret ved Tarup Centeret.
Læs nyheden

Friluftsland flytter til 432 m2 synlig beliggenhed, Vestergade 37
Tøjet fra Gina Tricot i Vestergade 37 er byttet ud med mærker som Fjällräven, Arcteryx, The North Face og Hanwag. Friluftsland har nemlig valgt at flytte fra Store Gråbrødre Stræde til den store og synlige butik i Vestergade 37 i Odense C.
Læs nyheden

Ny lejer til Kongensgade 49: Glokalisering vinder frem
Nybolig Erhverv Odense har forestået udlejningen af Kongensgade 49 i Odense city til Ivan N. Sprehn, der har rødder på Sjælland. 
Læs nyheden

Ny lejer til stor lagerejendom i Odense SV
I juli måned blev lagerejendommen ved den Fynske Motorvej, Faaborgvej 248B i Odense SV solgt til et jysk ejendomsselskab, Jansens Ejendomme.
Læs nyheden


Nybolig Erhverv Odense deltager i MIPIM 2018
Repræsenteret er direktør og indehaver Bent S. Jensen og indehaver og erhvervsmægler Morten Rasmussen, der vil være tilstede alle dagene. 
Læs nyheden

Nybolig Erhverv Odense slår omsætningsrekord
2017 sluttede godt for erhvervsmæglerne, Nybolig Erhverv Odense, der oplevede en omsætningsfremgang på ca. 20 % i forhold til 2016, som også var et rekordår. 
Læs nyheden

Medarbejdere

Bent

Bent S. Jensen

Direktør, Indehaver, MRICS

Læs beskrivelse Bent S. Jensen er direktør og partner i Nybolig Erhverv Odense. Til daglig står han for den generelle ledelse samt for kontakten til diverse samarbejdspartnere. Herudover tager Bent sig af specialvurderinger, investeringer og projekter i firmaet. Bent har mange års erfaring inden for bl.a. ejendomsformidling.
Morten

Morten Rasmussen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, DiplomValuar

Læs beskrivelse Morten Rasmussen er partner og erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Han er uddannet finansøkonom og DiplomValuar. Mortens ansvarsområder er investering, brugerejendomme og udlejning samt ejendomsvurderinger.
Mads

Mads L. Henriksen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, HD(R)

Læs beskrivelse Mads L. Henriksen har siden 2015 været partner i Nybolig Erhverv Odense, da han tror på virksomhedens værdier og den professionelle tilgang, der er til arbejdsopgaverne. Han er bankuddannet, men valgte at gøre karriere som erhvervsmægler. Mads’ ansvarsområder er andelsboliger, bruger- og investeringsejendomme.
Niels

Niels Jørgensen

Erhvervsmægler, MDE, HD(F)

Læs beskrivelse Niels Jørgensen blev ansat hos Nybolig Erhverv Odense i 2005 og har siden 1995 arbejdet med erhvervsejendomme. Han har en finansiel baggrund fra Nykredit samt BG Bank. Niels’ daglige ansvarsområder er vurderinger, brugerejendomme, projekt, investering og selskabssalg.
Andreas

Andreas M. Jensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Andreas Mørk Jensen har siden januar 2016 været en del af teamet hos Nybolig Erhverv Odense. Efter endt bachelor i erhvervsøkonomi i 2013 har Andreas arbejdet med udlejning af erhvervsejendomme. Andreas’ ansvarsområde hos Nybolig Erhverv Odense er udlejning i hele vores markedsområde.
Jens

Jens Mårtensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Jens Mårtensen er uddannet finansøkonom og startede i august 2016 som erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Jens' ansvarsområder er udlejning og salg af erhvervsejendomme.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme