Nybolig Erhverv Odense I/S

Adresse

Vestergade 15, 1
5000 Odense C

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 6613 8060

Nybolig Erhverv Odense I/S

En lokal partner med landsdækkende format
 
Velkommen til Nybolig Erhverv Odense.
 
Hos Nybolig Erhverv Odense har vi mere end 30 års erfaring i ejendomsformidling i region Fyn. Som en del af en landsdækkende kæde med 25 forretninger, har vi samtidig kompetente kolleger at trække på i resten af landet.

nybolig-erhverv-odense

Vi beskæftiger seks erhvervsmæglere, foruden en veletableret administration, og vi vægter faglighed, professionalisme og den personlige relation meget højt. Vi brænder for det, vi laver, og vi er stolte over at være den markedsledende erhvervsmægler på Fyn.

 
Gennem et stærkt netværk og en proaktiv tilgang til markedet, får du hos Nybolig Erhverv Odense en erhvervsmægler, som kender markedsområdet til fingerspidserne, og som kan skabe resultater på højt niveau.
 
Vi løser opgaver og rådgiver omkring alle typer erhvervsejendomme i relation til:
  • Køb og salg 
  • Udlejning 
  • RICS-certificerede vurderinger 
  • Projektudvikling

Nybolig Erhverv Odense indtræder ofte som sparringspartner for vores kunder på et strategisk plan, og i det hele taget ser vi rådgivning som en naturlig del af vores arbejdsområde.

Når du vælger Nybolig Erhverv Odense som partner bliver vores styrker dine fordele.

Læs vores persondatapolitik her.

 CVR: 35328548

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Statsforvaltningens helt nye "Enhed for prøvelse af ægteskab" placeres i Odense C
Bygningsstyrelsen har i længere tid været på udkig efter lokaler til leje, der skal huse Statsforvaltningens nye ’Enhed for prøvelse af ægteskab’, der får primær placering i Odense
Læs nyheden

Rest-ejerlejligheder er det nye sort
Humlebo Gruppen sælger endnu en stor boligudlejningsejendom på Sjælland. For nyligt blev det offentliggjort, at Humlebo Gruppen havde solgt Jens Martin Knudsens Vej 3 i Haslev. 
Læs nyheden


Ny sagsbehandler til Nybolig Erhverv Odense 
Maria er uddannet ejendomsmægler og har bl.a. arbejdet hos Nybolig og de sidste 10 år hos home Erhverv Fyn, hvor Maria har siddet som sagsbehandler og ejendomsmægler. 
Læs nyheden

Stort boligprojekt i Odenses nye, grønne bydel udbydes nu til salg 
Gartnerbyen 1.4. Vest - et boligprojekt på ca. 5.500 m2 fordelt på 74 lejemål i størrelsen 60-102 m2 udbydes nu til salg i Odense V ved Nybolig Erhverv Odense. 
Læs nyheden

Medarbejdere

Bent

Bent S. Jensen

Direktør, Indehaver, MRICS

Læs beskrivelse Bent S. Jensen er direktør og partner i Nybolig Erhverv Odense. Til daglig står han for den generelle ledelse samt for kontakten til diverse samarbejdspartnere. Herudover tager Bent sig af specialvurderinger, investeringer og projekter i firmaet. Bent har mange års erfaring inden for bl.a. ejendomsformidling.
Morten

Morten Rasmussen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, DiplomValuar

Læs beskrivelse Morten Rasmussen er partner og erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Han er uddannet finansøkonom og DiplomValuar. Mortens ansvarsområder er investering, brugerejendomme og udlejning samt ejendomsvurderinger.
Mads

Mads L. Henriksen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, HD(R)

Læs beskrivelse Mads L. Henriksen har siden 2015 været partner i Nybolig Erhverv Odense, da han tror på virksomhedens værdier og den professionelle tilgang, der er til arbejdsopgaverne. Han er bankuddannet, men valgte at gøre karriere som erhvervsmægler. Mads’ ansvarsområder er andelsboliger, bruger- og investeringsejendomme.
Niels

Niels Jørgensen

Erhvervsmægler, MDE, HD(F)

Læs beskrivelse Niels Jørgensen blev ansat hos Nybolig Erhverv Odense i 2005 og har siden 1995 arbejdet med erhvervsejendomme. Han har en finansiel baggrund fra Nykredit samt BG Bank. Niels’ daglige ansvarsområder er vurderinger, brugerejendomme, projekt, investering og selskabssalg.
Andreas

Andreas M. Jensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Andreas Mørk Jensen har siden januar 2016 været en del af teamet hos Nybolig Erhverv Odense. Efter endt bachelor i erhvervsøkonomi i 2013 har Andreas arbejdet med udlejning af erhvervsejendomme. Andreas’ ansvarsområde hos Nybolig Erhverv Odense er udlejning i hele vores markedsområde.
Jens

Jens Mårtensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Jens Mårtensen er uddannet finansøkonom og startede i august 2016 som erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Jens' ansvarsområder er udlejning og salg af erhvervsejendomme.
Dame

Maria Lauridsen

Sagsbehandler, MDE

Læs beskrivelse Maria er uddannet ejendomsmægler og har bl.a. arbejdet hos Nybolig og de sidste 10 år hos home Erhverv Fyn, hvor Maria har siddet som sagsbehandler og ejendomsmægler.
Marias funktion her på kontoret bliver at styrke sagsbehandlingen og kvaliteten i vores arbejde.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme