Nybolig Erhverv Odense I/S

Adresse

Vestergade 15, 1
5000 Odense C

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 6613 8060

Nybolig Erhverv Odense I/S

En lokal partner med landsdækkende format
 
Velkommen til Nybolig Erhverv Odense.
 
Hos Nybolig Erhverv Odense har vi mere end 30 års erfaring i ejendomsformidling i region Fyn. Som en del af en landsdækkende kæde med 25 forretninger, har vi samtidig kompetente kolleger at trække på i resten af landet.

nybolig-erhverv-odense

Vi beskæftiger seks erhvervsmæglere, foruden en veletableret administration, og vi vægter faglighed, professionalisme og den personlige relation meget højt. Vi brænder for det, vi laver, og vi er stolte over at være den markedsledende erhvervsmægler på Fyn.

 
Gennem et stærkt netværk og en proaktiv tilgang til markedet, får du hos Nybolig Erhverv Odense en erhvervsmægler, som kender markedsområdet til fingerspidserne, og som kan skabe resultater på højt niveau.
 
Vi løser opgaver og rådgiver omkring alle typer erhvervsejendomme i relation til:
  • Køb og salg 
  • Udlejning 
  • RICS-certificerede vurderinger 
  • Projektudvikling

Nybolig Erhverv Odense indtræder ofte som sparringspartner for vores kunder på et strategisk plan, og i det hele taget ser vi rådgivning som en naturlig del af vores arbejdsområde.

Når du vælger Nybolig Erhverv Odense som partner bliver vores styrker dine fordele.

Læs vores persondatapolitik her.

 CVR: 35328548

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Historisk ejendom solgt i Odense
Flakhaven 1 i Odense ved Odense Rådhus "vender hjem" efter få år på udenlandske hænder. Den nye ejer af den historiske ejendom er ejendomsinvestor, Karsten Bill Rasmussen.
Læs nyheden

Stor ejendomsportefølje til en værdi af kr. 105 mio. solgt til lokal køber
Porteføljen omfatter i alt 12 klassiske byejendomme på i alt 68 boliglejemål beliggende centralt i Odense.
Læs nyheden

Kvickly i Odensebydelen Dalum solgt
Efter 20 års ejerskab har en kreds af investorer valgt at afhænde en stor investeringsejendom i Odense. Ejendommen har været drevet i et K/S.
Læs nyheden

Slip for bekymringerne og få din helt egen Swapfiets-cykel i Odense
Cykelkonceptet Swapfiets startede op i Holland og har nu fundet vej til Danmark, hvor man i dag kan leje en cykel i København og Aarhus og nu også snart i Odense - Vintapperstræde 29.
Læs nyheden

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense 
Præsentation af Nybolig Erhverv Odense v/Direktør Bent S. Jensen - Torsdag d. 23. august 2018. 
Se præsentation

AV CENTER Odense A/S køber 11.350 kvm grund i Tietgenbyen
AV CENTER Odense A/S har vokseværk og flytter derfor fra Svendborgvej 39 i Odense til Tietgenbyen, hvor de skal bygge nyt kontordomicil med tilhørende lager.
Læs nyheden

FDB Møbler indtager Odense
28. september åbner FDB Møbler sin første butik i Odense. Det sker i Kongensgade, hvor butikken bl.a. kommer til at ligge tæt på Imerco, Værsgo og Bahne.
Læs nyheden

De saftige, økologiske burgere fra The Burger Shack kommer til Odense
Snart kan Odenseanerne glæde sig til at indtage lækre, økologiske burgere fra The Burger Shack – en burgerkæde fra Jylland, der har taget alle med storm grundet deres fokus på smag og økologi. 
Læs nyheden

Morning Train stormer frem i Odense
Én idé, fire kloge hoveder og gå-på-mod var den gode cocktail, der i 2010 mixede Morning Train til, hvad firmaet er i dag – og eventyret er først lige begyndt.
Læs nyheden

Medarbejdere

Bent

Bent S. Jensen

Direktør, Indehaver, MRICS

Læs beskrivelse Bent S. Jensen er direktør og partner i Nybolig Erhverv Odense. Til daglig står han for den generelle ledelse samt for kontakten til diverse samarbejdspartnere. Herudover tager Bent sig af specialvurderinger, investeringer og projekter i firmaet. Bent har mange års erfaring inden for bl.a. ejendomsformidling.
Morten

Morten Rasmussen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, DiplomValuar

Læs beskrivelse Morten Rasmussen er partner og erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Han er uddannet finansøkonom og DiplomValuar. Mortens ansvarsområder er investering, brugerejendomme og udlejning samt ejendomsvurderinger.
Mads

Mads L. Henriksen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, HD(R)

Læs beskrivelse Mads L. Henriksen har siden 2015 været partner i Nybolig Erhverv Odense, da han tror på virksomhedens værdier og den professionelle tilgang, der er til arbejdsopgaverne. Han er bankuddannet, men valgte at gøre karriere som erhvervsmægler. Mads’ ansvarsområder er andelsboliger, bruger- og investeringsejendomme.
Niels

Niels Jørgensen

Erhvervsmægler, MDE, HD(F)

Læs beskrivelse Niels Jørgensen blev ansat hos Nybolig Erhverv Odense i 2005 og har siden 1995 arbejdet med erhvervsejendomme. Han har en finansiel baggrund fra Nykredit samt BG Bank. Niels’ daglige ansvarsområder er vurderinger, brugerejendomme, projekt, investering og selskabssalg.
Andreas

Andreas M. Jensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Andreas Mørk Jensen har siden januar 2016 været en del af teamet hos Nybolig Erhverv Odense. Efter endt bachelor i erhvervsøkonomi i 2013 har Andreas arbejdet med udlejning af erhvervsejendomme. Andreas’ ansvarsområde hos Nybolig Erhverv Odense er udlejning i hele vores markedsområde.
Jens

Jens Mårtensen

Erhvervsmægler

Læs beskrivelse Jens Mårtensen er uddannet finansøkonom og startede i august 2016 som erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Odense. Jens' ansvarsområder er udlejning og salg af erhvervsejendomme.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme