Nybolig Erhverv Randers

Adresse

Østervold 42, 2. sal
8900 Randers C

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 7020 3911

Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive

Professionel håndtering & rådgivning
Nybolig Erhverv er et erhvervsejendomsmæglerfirma med forretningssteder i Randers, Viborg og Skive.

Vi er et af de førende erhvervsmæglerfirmaer i vort markedsområde, og et af vore mål er at fastholde positionen som markedsledende. Med vores ejerkreds, ledelse og medarbejdere føler vi os særdeles godt rustet til fremtiden.
Randers Erhverv_Nybolig Erhverv Randers_Erhvervsmæglere

90x87px_MDE_Logo

Nybolig Erhverv i Randers, Viborg og Skive påtager sig alle typer opgaver - både store og små - og i kraft af vor store lokale og regionale erfaring og strukturerede arbejdsmetoder, finder vi tilfredsstillende løsninger for næsten alle vore kunder.

Vi tilbyder rådgivning indenfor følgende ejendomskategorier:
  • Produktionsejendomme og lagerejendomme
  • Kontorejendomme og butiksejendomme
  • Investeringsejendomme og projektejendomme
  • Boligudlejningsejendomme og andelsboliger
  • Virksomheder og igangværende forretninger
  • Erhvervsgrunde og nybyggeri

Ud over løsning af de lokale og regionale opgaver kan vi også påtage os landsdækkende opgaver i kraft af vort mangeårige samarbejde i Nybolig Erhverv kæden med 24 erhvervsforretninger med mere end 60 erhvervsmæglere.

Du kan trygt rette henvendelse til Nybolig Erhverv Randers, Viborg og Skive, og aftale en uforpligtende drøftelse af netop din sag. Diskretion er en selvfølge hos os.

Velkommen hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive.

Læs vores persondatapolitik her

 CVR: 29062870

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Investorer søger projektejendomme i Randers
Hos Nybolig Erhverv Randers kan vi mærke en klart øget villighed til at investere i projektejendomme i byen.
Læs nyheden

Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive styrker erhvervsmæglerteamet i Randers
Hos Nybolig Erhverv Randers udvider og styrker vi vores erhvervsmæglerteam. Anders Thostrup er netop blevet en fast del af vores kontor på Østervold 42, 2.sal i Randers.
Læs nyheden


Nye omvurderinger kan have konsekvenser for beskatningen
Skat udsender netop nu omvurderinger af faste ejendomme, hvor der siden seneste almindelige ejendomsvurdering er sket ændringer. 
Læs nyheden

Medarbejdere

jesper_bruun_fangel_indehaver_nybolig erhverv

Jesper Bruun Fangel

Indehaver, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Jesper Bruun Fangel er indehaver og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive. Han er bankuddannet og har været i Nybolig Erhverv siden 1998. Jesper beskæftiger sig med alle former for opgaver inden for erhvervsejendomme, herunder porteføljekunder, og salg af ejendomme i selskabsform.
morten_lundhoej_indehaver_nybolig erhverv

Morten Lundhøj

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, valuar, HD(A)

Læs beskrivelse Morten Lundhøj er indehaver og erhvervsmægler i Nybolig Randers/Viborg/Skive. Han beskæftiger sig med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for alle typer af erhvervsejendomme. Morten har været i Nybolig Erhverv siden 1999, og har et indgående markedskendskab i hele markedsområdet.
erhvervsmaegler_anders thostrup

Anders Thostrup

Erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Anders Thostrup er erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive. Han er uddannet ejendomsmægler, og beskæftiger sig med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for alle typer af erhvervsejendomme. Anders har mere end 18 års brancheerfaring, og med sit store markedskendskab, særligt i Randers, Hobro og Mariagerområdet, er du sikker på en professionel og ærlig behandling.
mette_soerensen_maegler_Nybolig erhverv

Mette Sørensen

Erhvervsmægler, MDE, EA

Læs beskrivelse Mette Sørensen er intern mægler hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive, og udfører internt mæglerarbejde for alle tre afdelinger, både vedr. udlejning og salg af såvel bruger- som investeringsejendomme. Mette har været i Nybolig Erhverv siden 2006, og er tillige uddannet ejendomsadministrator.
Nikoline_Kuhr_maegler_nybolig erhverv

Nikoline Kuhr Zeitler

Erhvervsmægler, MDE, Markedsføringsansvarlig

Læs beskrivelse Nikoline Kuhr Zeitler er intern mægler og markedsføringsansvarlig hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive. Hun udfører internt mæglerarbejde, herunder udarbejdelse af salgs- og udlejningsmateriale af alle typer erhvervsejendomme. Hun er ansvarlig for afdelingernes udvikling og vedligeholdelse af markedsføringsrelaterede opgaver.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme