Bornholm Roenne

Nybolig Erhverv Bornholm, Rønne

Adresse

Snellemark 41C
3700 Rønne

Åbningstider

Man - Tirs:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:

Telefon

Tlf. 5695 7828

Nybolig Erhverv Rønne

Vi giver kompetent rådgivning om erhvervsejendomme
Når du vælger Nybolig Erhverv Bornholm, som samarbejdspartner, får du ikke kun en formidler af ejendomme. Rådgivning er en naturlig del af vores arbejdsområde, og vi indtræder ofte som sparringspartner på et strategisk plan for vores kunder. Uanset om du er i markedet for ejendomme til eget brug, eller søger rådgivnings- og sparringspartner, så bestræber vi os altid på at være en kompetent samarbejdspartner med dyb indsigt i markedet.

Vurdering
I et marked af dynamik giver vurderinger, baseret på den offentlige vurdering, eller en fremskrivning af anskaffelsesprisen ofte ikke et retvisende billede af ejendommens aktuelle værdi. En vurdering, foretaget af en erhvervsmægler med stor markedsindsigt, er med til at give eventuelle investorer og kreditgivere et mere retsvisende billede af ejendommens markedsværdi.

Køb eller leje

Vi har specialiseret os i at tilrettelægge og udføre søgeopgaver for kunder, som har brug for at leje eller købe en investeringsejendom. Vi har det landsækkende netværk og udbud, og finder derfor hurtigt det, som du søger.

Nybolig Erhverv Bornholm ejes af Kim Moore-Kofod, ejendomsmægler og valuar. Vi har forretninger i både Rønne og Nexø og har et team af specialiserede og veluddannede medarbejdere. Gennem de sidste 20 år har vi solgt mange boliger og erhvervsejendomme på Bornholm. Vi har erfaringen, kompetencen og netværket, der sikrer hurtige og gode resultater.

Når du kontakter os, kan du regne med fuld diskretion. Velkommen til Nybolig Erhverv Bornholm.

Læs vores persondatapolitik her

 CVR: 27290582

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Medarbejdere

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme