Silkeborg

Nybolig Erhverv Silkeborg

Adresse

Frederiksberggade 18
8600 Silkeborg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 8680 4484

Nybolig Erhverv Silkeborg

Et stærkt team med et godt lokalkendskab
 
Hos Nybolig Erhverv Silkeborg får du en professionel samarbejdspartner. Vi har byens største udbud af erhvervsejendomme og erhvervslokaler samt et stort lokalt netværk. Vi har redskaberne til at sikre dig optimal ejendomsformidling, rådgivning og porteføljepleje indenfor køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi arbejder seriøst, målrettet og vedholdende med enhver sag - stor som lille.
nybolig-erhverv-silkeborg
Vi har stor faglig ekspertise og mange års erfaring. Samtidig er vi medlem af landets største erhvervsmæglerkæde Nybolig Erhverv, der giver os kompetente kolleger at trække på i hele landet.
 
Kontakt Nybolig Erhverv Silkeborg i forbindelse med udlejning, salg og vurdering af:
• Investerings- og boligudlejningsejendomme  
• Kontor- og forretningsejendomme 
• Industriejendomme 
• Blandet bolig- og erhvervsejendomme 
• Grunde til opførelse af boliger 
• Erhvervsgrunde 
• Projekt- og udviklingsejendomme 
Vi tilbyder et stort netværk, et stærkt forretningskoncept og kompetente samarbejdspartnere, der sikrer dig optimale løsninger. Vores styrker er dine fordele.
 
Vi byder velkommen hos Nybolig Erhverv Silkeborg.

Læs vores persondatapolitik her

 CVR: 33956304

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Nyt lokalt erhvervsmagasin
Nybolig Erhverv Silkeborg har netop udgivet et nyt lokalt erhvervsmagasin.
Læs magasinet

Nye omvurderinger kan have konsekvenser for beskatningen
Skat udsender nu omvurderinger af faste ejendomme, hvor der siden seneste almindelige ejendomsvurdering er sket ændringer.
Læs nyheden

Ejendom udlejet på 14 dage til Done by Deer A/S
Nybolig Erhverv Silkeborg fandt de nye omgivelser til Done by Deer, der har fået den ideelle ejendom på Sønderkrogen 7 i Grauballe.
Læs nyheden

Medarbejdere

Evald

Evald Lützen

Daglig leder, erhvervsmægler, MDE, valuar

Læs beskrivelse Evald har været beskæftiget i det Midtjyske område i over 40 år og har mere end 25 års erfaring med salg, udlejning, vurdering og rådgivning vedrørende erhvervs- og investeringsejendomme i det Midtjyske. Hans primære område er Silkeborg Kommune, hvor han har et indgående markedskendskab.
Pernille Laustsen Gram, erhvervsrådgiver hos Nybolig Erhverv Silkeborg

Pernille Laustsen Gram

Erhvervsrådgiver, DiplomValuar, MDE

Læs beskrivelse Pernille formidler primært udlejning af butikker, kontor og lager/produktion i Silkeborg Kommune. Pernille er uddannet markedsøkonom og har således stor indsigt i markedsføring af erhvervs- og investeringsejendomme samt erhvervslokaler generelt.
Morten Halgaard

Morten M. R. Halgaard

Indehaver, erhvervsrådgiver, bygningskonstruktør

Læs beskrivelse Morten Halgaard er medindehaver af Nybolig Erhverv Silkeborg og Nybolig Erhverv Midtjylland. Hans speciale og fokusområde er butiks- og lokaleudlejning i City. Morten har især et stort kendskab til forretningslivet i bl.a. Gågaden. Igennem sin baggrund som bygningskonstruktør er Morten ideel til at rådgive om ejendommens potentiale i forbindelse med både køb og salg.
Pauli

Pauli Bach

Indehaver, HD(R), erhvervsmægler, valuar, MDE

Læs beskrivelse Pauli Bach er medindehaver af Nybolig Erhverv Silkeborg og Nybolig Erhverv Midtjylland. Han formidler særligt investeringsejendomme og har mange vurderingsopgaver for såvel private som kommunale kunder.
Via mange års erfaring med ejendomsrelateret finansiering og rådgivning nyder kunderne godt af Paulis serviceorienterede samarbejde omkring køb, salg udlejning og vurderinger.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme