Nybolig Erhverv Jørgen Klode P/S, Slagelse

Adresse

Nygade 6, 1.tv
4200 Slagelse

Åbningstider

Man - Fre:

Telefon

Tlf. 5850 1212

Nybolig Erhverv Jørgen Klode P/S

Vi skaber merværdi for vores kunder
Nybolig Erhverv Jørgen Klode ser mulighederne i markedet for erhvervsejendomme og er, med kontorer strategisk placeret i Slagelse, Roskilde og Næstved, regionens stærkeste og førende erhvervsmægler.

nybolig-erhverv-slagelse
Det betyder for dig og din virksomhed, at hvad enten du skal:
  • Sælge
  • Købe
  • Udleje
  • Have en vurdering af din virksomhed eller ejendom
  • Projektudvikle din ejendom
... så kontakt Nybolig Erhverv Jørgen Klode, som kan tilbyde dig et unikt netværk samt professionel, lokal sparring og rådgivning, når det gælder udlejning, vurdering og salg af:
  • Investerings- og boligudlejningsejendomme
  • Forretningsejendomme
  • Industri- og lagerejendomme
  • Blandet bolig- og erhvervsejendomme
  • Projekt- og udviklingsejendomme
Kontakt Nybolig Erhverv Jørgen Klode - vi gør en positiv forskel.
 
Se en præsentation af vores forretninger her.

CVR: 37307890

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Nybolig Erhverv Jørgen Klode søger ny marketingmedarbejder
For at styrke vores marketingstrategi søger vi en medarbejder på fuld tid til at varetage vores samlede markedsføring og stå for vores øvrige PR aktiviteter.
Læs stillingsopslaget

Sjælland er blevet mere attraktiv 
Øget tilflytning til de sjællandske byer er en bonus for ejere og udlejere af erhvervsejendomme. Derfor bør du overveje, om det er tid til at sælge eller udleje din ejendom. Sjælland er særdeles attraktiv lige nu og efterspørgslen er stigende. 
Læs nyheden

Skandinavisk Transport Center
Dynamisk lager-, logistik og transportcentrum er vokset op i løbet af de seneste 15 år. Nybolig Erhverv Jørgen Klode har udlejet over 14.000 m2 og efterspørgslen er fortsat stigende. "Infrastrukturen og beliggenheden er helt unik," fortæller Thomas Elm Kampmann. 
Læs nyheden

Offentlige projektejendomme er i stigende kurs
Vi oplever en øget efterspørgsel fra investorer, der ser muligheder for at udvikle offentligt udbudte ejendomme til helt nye formål. Ofte høres der ikke mere til ejendommene, når handlen er overstået og vi har derfor sat fokus på tre ejendomme og historien efter salget.
Læs nyheden

Medarbejdere

Joergen

Jørgen Klode

Direktør, indehaver, erhvervsmægler MDE, valuar

Læs beskrivelse Jørgen Klode er stifter af Nybolig Erhverv Jørgen Klode med en vision om at være en attraktiv, troværdig og strategisk samarbejdspartner for erhvervslivet. Hans baggrund er tidligere ledende jobs indenfor den finansielle sektor. Jørgen er ejendomsmægler-, valuar- og bestyrelsesuddannet.
Henrik

Henrik Nikolajsen

Partner, erhvervsmægler MDE, valuar, MRICS

Læs beskrivelse Henrik Nikolajsen er partner i Nybolig Erhverv Jørgen Klode. Han er dedikeret til erhvervssegmenter, vurdering, syn og skøn, projektudvikling, sale- and lease back, rådgivningsopgaver, analyseopgaver m.v. Henrik er uddannet ejendomsmægler, valuar, MDE og MRICS og er herudover civiløkonom med metode som speciale.
Ebbe

Ebbe Larsen

Erhvervsmægler MDE, valuar

Læs beskrivelse Ebbe Larsen løser samtlige opgaver indenfor formidling af erhvervsejendomme: Rådgivning, køb, salg, vurdering og udlejning. Investeringsejendomme er dog det primære fokus. Endvidere arbejder Ebbe med syn- og skønssager i offentligt regi og fungerer også som købsmægler. Igennem sin karriere har han desuden oparbejdet en stor byggefaglig viden.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme