Nybolig Erhverv Svendborg

Adresse

Vestergade 165
5700 Svendborg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 6321 7090

Nybolig Erhverv Svendborg

Vi er den største erhvervsmægler på Sydfyn med mange års erfaring indenfor erhvervsområdet. Denne erfaring sikrer os den nødvendige viden om det lokale erhvervsmarked, og giver os samtidig den afgørende kontaktflade, der skal til for at levere professionelle mæglerydelser og gode resultater.

Hvordan kan vi hjælpe?
Uanset om du skal sælge en investeringsejendom, er på udkig efter udviklingsprojekter, søger et butikslokale eller er vokset ud at dine nuværende kontorer, så står vi klar med den nødvendige hjælp og rådgivning. Vores hovedområde er Svendborg og øerne, men vi udfører også opgaver i Faaborg, Ringe og Nyborg. 

Kvaliteterne på Sydfyn
Vælger man at etablere sig eller investere i Sydfyn, så er det bl.a. fordi her er dejligt. Vi har en fantastisk kyststrækning uanset om du sejler, fisker eller bare kan lide at bo naturskønt. Og så tager det kun 20 minutter at komme hertil med den nye motorvej fra Odense. Svendborg har et velfungerende detailhandelsliv, med en hyggelig og indbydende gågadestrækning og mange ældre og charmerende byhuse. 

Ring eller kig forbi vores kontor på Vestergade. Vi ligger lige ved Storcentret - 2 minutter fra motorvejsafkørsel Nord.

Læs vores persondatapolitik her

 CVR: 30744926

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Medarbejdere

Uffe

Uffe Jeppesen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, valuar

Læs beskrivelse Uffe Jeppesen er ledende erhvervsmægler og medejer af Nybolig Erhverv Svendborg. Han har med sine mange års erfaring indgående kendskab til markedet for investering i erhvervsejendomme både regionalt og nationalt. Uffe fungerer ofte som rådgiver for såvel købere som sælgere samt som udmeldt skønsmand for domstolene.
Ulrich

Ulrich Nielsen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, valuar

Læs beskrivelse Ulrich er daglig leder og medejer af Nybolig Erhverv Svendborg. Han har stor erfaring i vurdering og salg af erhvervsejendomme samt investeringsejendomme. Herunder har Ulrich yderligere erfaring med boligudlejningsejendomme, der har gennemgået byfornyelse samt almene boligudlejningsejendomme.

Kenneth

Kenneth Jørgensen

Erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Kenneth Jørgensen har været ansat som erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv Svendborg siden 2003. Han arbejder med salg og vurdering af investeringsejendomme og alle former for brugerejendomme. Kenneth har derudover stor erfaring indenfor alle former for erhvervsudlejning, herunder markedslejevurderinger.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme