Nybolig Erhverv Trekantområdet, Kolding/Fredericia

Adresse

Birkemose Allé 37A, 1. sal
6000 Kolding

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 7631 0160

Nybolig Erhverv Trekantområdet

Vi er din professionelle samarbejdspartner i forbindelse med ejendomsformidling, rådgivning og porteføljepleje indenfor køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme i Trekantområdet.

Du kan også kontakte vores afdeling i Vejle.

En lokal erhvervsmægler med landsdækkende format
Nybolig Erhverv Trekantområdet består af et fagligt stærkt team med et indgående lokalkendskab, et stort netværk og mange års erfaring.
Nybolig Erhverv Kolding_Erhvervsmaegler
Vi tilbyder løsninger, der skaber værdi for dig som kunde, og vi er kendt for at se mulighederne i markedet, uanset om det gælder traditionelle mægleropgaver eller større udviklingsopgaver. Herudover er vi en del af landets største erhvervskæde Nybolig Erhverv, der giver os kompetente kollegaer at trække på i hele landet. 

Ved at kende vores kunders forretning skaber vi i fællesskab de bedste resultater.
Hos Nybolig Erhverv Trekantområdet er vi opdateret på markedets udvikling og erhvervslivets behov. Derfor indtræder vi også ofte som sparringspartner for vores kunder på et strategisk plan i en tidlig fase. Vi ser rådgivning som en naturlig del af vores arbejdsområde. I kraft af vores samarbejde med Nykredit kan vi også tilbyde en bred vifte af finansielle ydelser, der er skræddersyet til vores kunders behov og ønsker.
 
Vi løser opgaver for såvel erhvervslivet, offentlige samt private kunder indenfor:
Køb og salg - Udlejning - Vurdering af din ejendom - Sale & Lease Back - Porteføljepleje - Projektudvikling

Indenfor ejendomskategorierne: 
Investeringsejendomme
Brugerejendomme: Industri - Lager & Logistik - Kontor - Detail - Grundsalg
Projektejendomme
 
International kæde af erhvervsmæglere
Via vores internationale samarbejdspartner Savills, der er en af verdens største erhvervsmæglerkoncerner, løser vi også globale ejendomsopgaver.

Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende og kompetent oplæg på salg eller udlejning af din ejendom, herunder vurdering af salgsprisen/lejen.

Læs vores persondatapolitik her

 CVR: 38277499

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Store flyttedag hos Nybolig Erhverv Trekantområdet
Fra den 1. oktober er kontoret i både Vejle og Kolding at finde på nye adresser. Vi glæder os til at byde velkommen i større og mere moderne omgivelser. 
Læs nyheden

Lokal ejendomsinvestor køber 2,6 hektar jord til spændende boligprojekt
Nybolig Erhverv Trekantområdets erhvervsmægler, Peter Bauer Mols, har formidlet salget af en stor projektgrund på Vonsildvej, Kolding. Grunden er købt af Pierre Ejendomme, som har spændende planer med grunden.
Læs nyheden

Flere nye lejere og virksomheder flytter til Volkerts Fabriker i Kolding
Dagelykke Ejendomme, som ejes af Søren Andreasen og Christen Kjær, glæder sig over aktiviteten i Volkerts Fabriker, som er beliggende på Dalbygade 40 i Kolding. 
Læs nyheden 

Nybolig Erhverv Trekantområdet opruster på sin position i markedet
Nybolig Erhverv Trekantområdet har gennem de seneste år oplevet øget fremgang og vækst. Disse faktorer fører nu til ansættelsen af en ny erhvervsrådgiver for at kunne følge med væksten og udvikle på eksisterende områder. 
Læs nyheden

Medarbejdere

Peter

Peter Bauer Mols

Indehaver, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Peter har et detaljeret kendskab til erhvervsmarkedet lokalt som nationalt. Med sin beskæftigelse i branchen siden 2006 har han stor erfaring med alt fra udlejning af lokaler, til køb/salg og vurdering af erhvervsejendomme i Trekantområdet. Ejendomsinvestorer er en betydelig del af Peters store netværk, og han følger derfor udviklingen på erhvervsmarkedet tæt.
Jon

Jon Stefansen

Indehaver

Læs beskrivelse Jon har mange års erfaring inden for udlejning af lokaler, køb/salg og vurdering af erhvervsejendomme samt handel med ejendomsprojekter til erhverv. For at opnå de bedste resultater benytter Jon sit store netværk af aktører i erhvervsmarkedet lokalt som nationalt, foruden at han selv har et detaljeret markedskendskab samt et godt lokalt kendskab i Trekantområdet.
Medejer af Nybolig Erhverv Trekantområdet, Henrik Troelsen

Henrik Troelsen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Henrik yder rådgivning om mulighederne i ejendomsprojekter, uanset om det drejer sig om en enkelt ejendom eller om rådgivning omkring en større portefølje af ejendomme. Henrik har mange års erfaring med formidling og porteføljepleje inden for både køb, salg og udlejning og har et detaljeret markedskendskab samt et stort lokalt netværk i Trekantområdet.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme