Nybolig Erhverv Trekantområdet, Vejle

Adresse

Damhaven 5B
7100 Vejle

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Nybolig Erhverv Trekantområdet

Vi er din professionelle samarbejdspartner i forbindelse med ejendomsformidling, rådgivning og porteføljepleje indenfor køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme i Trekantområdet.

Du kan også kontakte vores afdeling i Kolding.
En lokal erhvervsmægler med landsdækkende format
Nybolig Erhverv Trekantområdet består af et fagligt stærkt team med et indgående lokalkendskab, et stort netværk og mange års erfaring. Vi tilbyder løsninger, der skaber værdi for dig som kunde, og vi er kendt for at se mulighederne i markedet, uanset om det gælder traditionelle mægleropgaver eller større udviklingsopgaver. Herudover er vi en del af landets største erhvervskæde Nybolig Erhverv, der giver os kompetente kollegaer at trække på i hele landet. 

Ved at kende vores kunders forretning skaber vi i fællesskab de bedste resultater.
Hos Nybolig Erhverv Trekantområdet er vi opdateret på markedets udvikling og erhvervslivets behov. Derfor indtræder vi også ofte som sparringspartner for vores kunder på et strategisk plan i en tidlig fase. Vi ser rådgivning som en naturlig del af vores arbejdsområde. I kraft af vores samarbejde med Nykredit kan vi også tilbyde en bred vifte af finansielle ydelser, der er skræddersyet til vores kunders behov og ønsker.
 
Vi løser opgaver for såvel erhvervslivet, offentlige samt private kunder indenfor:
Køb og salg - Udlejning - Vurdering af din ejendom - Sale & Lease Back - Porteføljepleje - Projektudvikling

Indenfor ejendomskategorierne: 
Investeringsejendomme
Brugerejendomme: Industri - Lager & Logistik - Kontor - Detail - Grundsalg
Projektejendomme
 
International kæde af erhvervsmæglere
Via vores internationale samarbejdspartner Savills, der er en af verdens største erhvervsmæglerkoncerner, løser vi også globale ejendomsopgaver.
Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende og kompetent oplæg på salg eller udlejning af din ejendom, herunder vurdering af salgsprisen/lejen.

CVR: 31467691

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Status over 2017
Juleperioden er nu for alvor skudt i gang, og året er ved at rinde ud. Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for året, der er gået. 
Læs nyheden

Kontorejendom udlejet til Amerikas største producent af vindmøllevinger
TPI Compostites er Amerikas største producent af vindmøllevinger og har valgt at placere deres nye udviklingsafdeling i den nordlige del af Kolding. Virksomheden har på verdensplan 8.000 medarbejdere.
Læs nyheden

Gorm's Pizza åbner første restaurant i Jylland

Fra Bornholm til København og så til hjertet af Kolding. Gorm's Pizza har fundet nye lokaler på Akseltorv 8A i Kolding centrum.
Læs nyheden

Ny markedsrapport - efterår 2017

Få overblik over ejendomsmarkedet med Nybolig Erhvervs markedsrapport "Erhvervsejendomme i Danmark - Efterår 2017".
Læs nyheden

Trekantområdet får ny stærk erhvervsmægler
Nybolig Erhverv Kolding/Fredericia og Nybolig Erhverv Vejle fusionerer første januar.
Læs nyheden

Medarbejdere

Medejer af Nybolig Erhverv Trekantområdet, Henrik Troelsen

Henrik Troelsen

Indehaver, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Henrik yder rådgivning om mulighederne i ejendomsprojekter, uanset om det drejer sig om en enkelt ejendom eller om rådgivning omkring en større portefølje af ejendomme. Henrik har mange års erfaring med formidling og porteføljepleje inden for både køb, salg og udlejning og har et detaljeret markedskendskab samt et stort lokalt netværk i Trekantområdet.
Peter

Peter Bauer Mols

Indehaver, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Peter har et detaljeret kendskab til erhvervsmarkedet lokalt som nationalt. Med sin beskæftigelse i branchen siden 2006 har han stor erfaring med alt fra udlejning af lokaler, til køb/salg og vurdering af erhvervsejendomme i Trekantområdet. Ejendomsinvestorer er en betydelig del af Peters store netværk, og han følger derfor udviklingen på erhvervsmarkedet tæt.
Jon

Jon Stefansen

Indehaver

Læs beskrivelse Jon har mange års erfaring inden for udlejning af lokaler, køb/salg og vurdering af erhvervsejendomme samt handel med ejendomsprojekter til erhverv. For at opnå de bedste resultater benytter Jon sit store netværk af aktører i erhvervsmarkedet lokalt som nationalt, foruden at han selv har et detaljeret markedskendskab samt et godt lokalt kendskab i Trekantområdet.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme