Nybolig Erhverv Vendsyssel

Adresse

Silovej 8, 4 sal
9900 Frederikshavn

Åbningstider

Man - Fre:

Telefon

Tlf. 9842 6400

Nybolig Erhverv Vendsyssel

En lokal partner med landsdækkende format
Hos Nybolig Erhverv Vendsyssel har vi mere end 20 års erfaring på markedet for erhvervsejendomme i Danmark, og fra vores kontor i Kattegat Silo i Frederikshavn dækker vi hele Vendsyssel. Samtidig er vi medlem af landets største erhvervsmæglerkæde Nybolig Erhverv, der giver os kompetente kolleger at trække på i hele landet.
Kategat Silo hvor Nybolig Erhverv Vendsyssel har til huse

Vi skaber værdi for vores kunder
Vi arbejder proaktivt og ser mulighederne i erhvervsmarkedet, og det gælder såvel traditionelle mægleropgaver som større projekter. Vi har en visionær tankegang og er opdaterede omkring erhvervslivets behov - og derfor kan vi tilbyde løsninger, der giver værdi og er resultatskabende for vores kunder.

Vores netværk
Hos Nybolig Erhverv Vendsyssel kender vi betydningen af et velfungerende netværk. Derfor har vi opbygget et unikt netværk, som vi konstant sørger for at pleje og udbygge. Vi tror på, at et resultatorienteret samarbejde er fundamentet i forhold til at have langvarige og resultatskabende relationer.

Professionel samarbejdspartner

Hos Nybolig Erhverv Vendsyssel får du en kompetent samarbejdspartner med stor faglig viden, professionalisme og engagement. Vi har redskaberne til at sikre dig optimal ejendomsformidling, rådgivning, vurdering og porteføljepleje indenfor køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi arbejder seriøst, målrettet og vedholdende med enhver sag - stor som lille.

Vi løser alle opgaver
Nybolig Erhverv Vendsyssel kan håndtere alle opgaver i forbindelse med udlejning, salg, konsulentbistand og vurdering af:
  • Investerings- og boligudlejningsejendomme
  • Kontor- og forretningsejendomme
  • Industriejendomme 
  • Blandet bolig- og erhvervsejendomme
  • Øvrige erhvervsejendomme
  • Projektgrunde
  • Erhvervsgrunde
  • Projekt- og udviklingsejendomme
  • Andelsboligforeninger
Vores samarbejdspartnere
Vi tilbyder et stort netværk, et stærkt forretningskoncept og kompetente samarbejdspartnere, der sikrer dig optimale løsninger. Nybolig Erhverv Vendsyssel er medlem af Nybolig Erhverv Koncernen med erhvervscentre i hele Danmark, og vi samarbejder med privatdelen af Nybolig kæden og Nykredit A/S, ligesom vi ydermere er medlem af den internationale mæglersammenslutning Savills.

Når du vælger Nybolig Erhverv Vendsyssel som professionel samarbejdspartner, bliver vores styrker dine fordele.

Vi byder velkommen hos Nybolig Erhverv Vendsyssel.

Læs vores persondatapolitik her

 CVR: 34131228

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

"Sale and lease back" med Nykredit som lejer
Nykredit Realkredit A/S sælger deres ejendom i hjertet af Frederikshavn efter princippet om sale and lease back. De er indstillet på et indgå en længerevarende lejekontrakt i forbindelse med salget. 
Læs nyheden

Medarbejdere

Tomme Kruse Fuglsang, indehaver og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Vendsyssel

Tommy Kruse Fuglsang

Indehaver, erhvervsmægler MDE, valuar, HD(FR)

Læs beskrivelse Mine sine mange år som ejendomsmægler og valuar samt en HD i Finansiel Rådgivning tilbyder Tommy et højt kompetence- og rådgivningsniveau. Han foretager alle former for vurderinger på erhvervsejendomme og formidler salg og udlejning af investerings- og brugerejendomme samt ejendomsporteføljer. Markedsområdet er hele Vendsyssel, hvor Tommy har et stærkt netværk og et indgående markedskendskab.
Anders

Anders Nygaard

Indehaver, erhvervsmægler MDE

Læs beskrivelse Anders Nygaard er indehaver af både Nybolig Skagen og Nybolig Erhverv Vendsyssel. Han formidler salg og udlejning af erhvervsejendomme i primært Skagen, hvor han har et detaljeret og indgående kendskab efter 13 år i branchen.
Steen

Steen Frydkjær Andersen

Indehaver

Læs beskrivelse Steen Andersen er indehaver af Nybolig Skagen og Nybolig Erhverv Vendsyssel. Steen har mange års erfaring som selvstændig revisor og dermed et stort netværk samt indgående markedsindsigt. Den erhvervsmæssige baggrund giver i øvrigt Steen en stor finansierings- og skattemæssig indsigt indenfor alle områderne omkring erhvervsejendomsmarkedet.
Hans

Hans Skovgaard

Erhvervsmægler MDE, valuar

Læs beskrivelse Hans Skovgaard foretager alle former for vurderinger, når det drejer sig om erhvervsejendomme. Med mere end 20 års erfaring indenfor erhvervsejendomsmarkedet har Hans et stort netværk og dyb markedsindsigt i hele Vendsyssel. Hans varetager både udlejning og salg af investeringsejendomme, brugerejendomme samt ejendomsporteføljer.
Kasper

Kasper Østergaard

Erhvervsmægler MDE

Læs beskrivelse Kasper Østergaard varetager køb, salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme i hele Vendsyssel. Kasper har baggrund i den finansielle sektor, hvor han har bl.a. har arbejdet i Hjørring, Skagen og Tårs. Dette har givet ham et detaljeret markedskendskab samt et stærkt netværk i Vendsyssel.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme