Nybolig Erhverv Viborg

Adresse

Toldboden 1, 6. sal
8800 Viborg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:

Telefon

Tlf. 7020 3911

Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive

Professionel håndtering & rådgivning

Nybolig Erhverv er et erhvervsejendomsmæglerfirma med forretningssteder i Randers, Viborg og Skive.

Vi er et af de førende erhvervsmæglerfirmaer i vort markedsområde, og et af vore mål er at fastholde positionen som markedsledende. Med vores ejerkreds, ledelse og medarbejdere føler vi os særdeles godt rustet til fremtiden.

forretningsbillede_nyboligerhverv_viborg
90x87px_MDE_Logo
Nybolig Erhverv i Randers, Viborg og Skive påtager sig alle typer opgaver - både store og små - og i kraft af vor store lokale og regionale erfaring og strukturerede arbejdsmetoder, finder vi tilfredsstillende løsninger for næsten alle vore kunder.

Vi tilbyder rådgivning indenfor følgende ejendomskategorier:
  • Produktionsejendomme og lagerejendomme 
  • Kontorejendomme og butiksejendomme 
  • Investeringsejendomme og projektejendomme 
  • Boligudlejningsejendomme og andelsboliger 
  • Virksomheder og igangværende forretninger 
  • Erhvervsgrunde og nybyggeri 
Ud over løsning af de lokale og regionale opgaver kan vi også påtage os landsdækkende opgaver i kraft af vort mangeårige samarbejde i Nybolig Erhverv kæden med 25 erhvervsforretninger med mere end 60 erhvervsmæglere.

Endvidere kan vi i samarbejde med bl.a. Nykredit tilbyde individuelle finansieringsløsninger, såvel ved ejerskifte som ved omprioritering. Samtidig kan vi fremskaffe tilbud på forsikringer via Nykredit Forsikring.

Du kan trygt rette henvendelse til Nybolig Erhverv Randers, Viborg og Skive, og aftale en uforpligtende drøftelse af netop din sag. Diskretion er en selvfølge hos os.

Velkommen hos Nybolig Erhverv Randers, Viborg og Skive.

CVR: 29062870

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Nyheder

Boligudlejningsejendom i Skive centrum solgt på rekordtid
Tyve dage var alt, hvad erhvervsmægler Martin Meier-Jensen fra Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive skulle bruge for at sælge vores sidste boligudlejningsejendom i Skive centrum.

HAR DU MØDT VORES NYE KOLLEGA?

Hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive styrker vi vores erhvervsteam. Erhvervsmægler, MDE, Martin Meier-Jensen er 29 år og kommer med flere års mæglererfaring i branchen.
Læs nyheden

Nyhed hos Nybolig Erhverv - Mit Nybolig Erhverv
Som kunde hos Nybolig Erhverv har du nu mulighed for at følge dine aktiviteter direkte på www.nyboligerhverv.dk.
Læs nyheden

Et kært barn har mange navne
Sundhedshuset, AF-huset eller Chr. Rasmussens Møbeletablissement i Randers er nu SOLGT. 
Læs nyheden

Medarbejdere

Jesper

Jesper Bruun Fangel

Indehaver, erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Jesper Bruun Fangel er indehaver og erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive. Han er bankuddannet og har været i Nybolig Erhverv siden 1998. Jesper beskæftiger sig med alle former for opgaver inden for erhvervsejendomme, herunder porteføljekunder, og salg af ejendomme i selskabsform.
Morten

Morten Lundhøj

Indehaver, erhvervsmægler, MDE, valuar, HD(A)

Læs beskrivelse Morten Lundhøj er indehaver og erhvervsmægler i Nybolig Randers/Viborg/Skive. Han beskæftiger sig med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for alle typer af erhvervsejendomme. Morten har været i Nybolig Erhverv siden 1999, og har et indgående markedskendskab i hele markedsområdet.

Mette Sørensen

Erhvervsmægler, MDE, EA

Læs beskrivelse Mette Sørensen er intern mægler hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive, og udfører internt mæglerarbejde for alle tre afdelinger, både vedr. udlejning og salg af såvel bruger- som investeringsejendomme. Mette har været i Nybolig Erhverv siden 2006, og er tillige uddannet ejendomsadministrator.

Martin Meier-Jensen

Erhvervsmægler, MDE

Læs beskrivelse Martin Meier-Jensen fungerer som erhvervsmægler i området Viborg, Skrive & Mors. Martin beskæftiger sig primært med udlejning, salg og vurdering af alle typer erhvervsejendomme i området.

Nikoline Kuhr Zeitler

Erhvervsmægler, MDE, Markedsføringsansvarlig

Læs beskrivelse Nikoline Kuhr Zeitler er intern mægler og markedsføringsansvarlig hos Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive. Hun udfører internt mæglerarbejde, herunder udarbejdelse af salgs- og udlejningsmateriale af alle typer erhvervsejendomme. Hun er ansvarlig for afdelingernes udvikling og vedligeholdelse af markedsføringsrelaterede opgaver.

Vi har 0 ejendomme til salg/leje

Sorter efter:

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme

Solgte/udlejede ejendomme

Se flere ejendomme Ikke flere ejendomme