Køb og leje

Uanset om din virksomhed skal flytte til et nyt lejemål eller ønsker at købe egne erhvervslokaler, er det en beslutning, som har stor betydning for din forretnings fremtid.

Hos Nybolig Erhverv får du optimal rådgivning igennem vores mægleres stærke kompetencer og professionelle netværk. Med mere end 70 erhvervsmæglere og -rådgivere har vi et unikt og landsdækkende netværk med indgående kendskab til markedet for erhvervsejendomme både lokalt og på landsplan.

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Lej erhvervslokaler

Ønsker du at leje lokaler til din virksomhed, finder vi det rigtige erhvervslejemål til dig.

Nybolig Erhverv har specialiserede erhvervsmæglere med fokus på leje af forskellige typer af erhvervslokaler indenfor f.eks. kontor, butik, lager og produktion.
  
Igennem vores landsdækkende netværk kan vi hurtigt undersøge markedet for løsninger til din virksomhed i netop det område, du ønsker. Måske har vi allerede det erhvervslejemål, du søger.

Kontor bygning

Find det rigtige lejemål

For at finde det helt rigtige erhvervslejemål til din virksomhed gennemgår vi bl.a. din virksomheds aktuelle behov, jeres fremadrettede strategi og vækstpotentiale, således at lejemålet også kan
opfylde virksomhedens behov flere år frem. 

Samtidig tager vi naturligvis højde for virksomhedens ressourcer og økonomi.

Vores viden er din garanti

Vi er altid opdaterede indenfor relevante juridiske og økonomiske områder, så vi yder den bedst mulige rådgivning. Vores erhvervsmæglere har således kompetencer til at løse samtlige opgaver indenfor leje og udlejning. Vi varetager bl.a. vurdering af lejeniveau og lejemålets potentiale, forhandling af vilkår, udarbejdelse af lejekontrakt samt evt. forhandlinger
om ændringer til lejemålets lokaler.

Søg ledige ejendomme

Læs mere Luk

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Køb erhvervsejendom

Søger du en investeringsejendom, eller ønsker du at købe erhvervslokaler til eget brug, har Nybolig Erhverv specialiserede erhvervsmæglere, som kan hjælpe og rådgive dig.

Om du søger en erhvervsgrund, kontor, lager og produktion eller en boligudlejningsejendom, undersøger vi markedet og finder de løsninger, der matcher netop dit behov. 

Vi analyserer din virksomheds behov, det lokale ejendomsmarked samt fremtidsperspektiverne og hjælper jer med at finde den rette løsning. 
Vi analyserer din virksomheds behov, det lokale ejendomsmarked samt fremtidsperspektiverne og hjælper jer med at finde den rette løsning. 
Bygninger

Find lokaler til din virksomhed

Vi analyserer din virksomheds behov, det lokale ejendomsmarked samt fremtidsperspektiverne og hjælper jer med at finde den rette løsning. Vi tager bl.a. højde for virksomhedens forretningsstrategi, optimering af ressourcer og hjælper med at værdioptimere virksomhedens ejendom.

Vi analyserer din virksomheds behov, det lokale ejendomsmarked samt fremtidsperspektiverne og hjælper jer med at finde den rette løsning. 

Find den rigtige investeringsejendom

Vi foretager en grundig undersøgelse af markedet, så vi finder den helt rigtige investering, der matcher din risikoprofil og dit afkastkrav. Vi har ofte kendskab til gode ejendomme, f.eks. boligudlejningsejendomme og andre ejendomme, som ikke offentligt markedsføres til potentielle investorer.

Investeringsportefølje

Vores dygtige erhvervsmæglere kan også hjælpe dig med at sammenstykke en portefølje af flere investeringsejendomme, der matcher dine afkastkrav. 

Vi tilbyder desuden at varetage overvågningen af markedet med henblik på timing af køb og salg af erhvervsejendomme for at optimere din ejendomsportefølje.

Strategisk pleje af portefølje

Vi rådgiver om alternative placerings- og anvendelsesmuligheder for dine erhvervsejendomme, og vi kan fremlægge forslag til omlægninger, som sikrer et højere afkast, mindre risiko eller andre individuelle mål, der måtte være gældende for din ejendomsportefølje.Information om investeringsejendomme

Du kan læse mere om udviklingen inden for investeringsejendomme i markedsrapporten Erhvervsejendomme i Danmark.

Desuden kan du online via markeds-e-data se de seneste tomgangsrater, afkast- og lejeniveauer i forskellige geografiske områder af Danmark.

Læs mere Luk

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?