Markedsdata

Med Markeds-e-data får du nøgletal på tomgangsrater, afkast- og lejeniveauer på alle ejendomskategorier og i alle landets regioner.

Styrk dit beslutningsgrundlag

Nybolig Erhverv giver dig viden og indsigt i udviklingen på erhvervsejendomsmarkedet via vores unikke søgefunktion markeds-e-data.
Her finder du nøgletal og kan sammenligne tomgangsrater, afkast- og lejeniveauer inden for butik, kontor, lager og produktion. Markeds-e-data afspejler vores lokale markedsindsigt og er baseret på rapporteringer fra Nybolig Erhvervs 25 forretninger landet over samt offentlig statistik fra Ejendomstorvet.dk. Din Nybolig Erhverv-mægler kender ejendomsmarkedet i dit område og kan fortælle dig mere om baggrunden for tallene. Kontakt din erhvervsmægler og få en kompetent og personlig rådgivning.

Disclaimer:

Markeds-e-data er et værktøj som ejes og vedligeholdes af Nybolig Erhverv.

Tal angives for de bedste beliggenheder. Leje og afkast er dermed prime niveauer angivet som brutto tal og er baseret på rapporteringer fra Nybolig Erhvervs mæglere. Tomgangsprocent beregnes via statistik fra Ejendomstorvet.dk og vises på landsdel- eller regionsniveau.

Statistik fra Markeds-e-data kan ikke erstatte individuel rådgivning fra en professionel erhvervsmægler. Nybolig Erhverv påtager sig ingen ansvar for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af data og informationer ej hellere påtager sig ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte har forbindelse til brug af tal fra markeds-e-data.
Oplysninger om tidligere afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast, og afkast kan blive negativ. Da beregninger er baseret på bruttoafkast, kan gebyrer, provisioner og andre omkostninger påvirke afkastet i nedadgående retning. Oplysninger om tidligere lejeniveauer kan ikke anvendes som en nøjagtig indikator for fremtidig lejeniveauudvikling.

Data fra Markeds-e-data må ikke distribueres uden samtykke fra Nybolig Erhverv / Nykredit Mægler A/S.

Spørgsmål og kommentar til tal og beregninger
Kontakt seniorkonsulent Mariana Møller – mam@nykredit.dk
Nybolig Erhverv A/S - Kalvebod Brygge 1-3 - 1780 København V. Tlf. 44 55 56 20

Læs mere Luk

Markeds E-Data

Location criteria:
Period criteria:
Data type criteria:
Result:

Se også dybdegående analyser i vores markedsrapport.