Få indblik i det globale ejendomsmarked for 2017

27.01.2017

Mens der er masser af geopolitiske usikkerheder, er investering i fast ejendom i de udviklede lande stadig et pålideligt, transparent og sikkert sted at placere sin formue. 

Ifølge Savills vil transaktionsniveauet derfor nogenlunde holde sit niveau i de kommende år med større eller mindre udsving.

Investorer søger i stigende grad fast ejendom som et aktiv, der kan give et vedvarende udbytte. Det har været med til at presse afkastet omkring de seneste fem år. Boligejendomme, turisme og ungdomsboliger er gode eksempler på sektorer, der har oplevet rekordstor, global investeringsaktivitet. 

Ifølge Savills er investorernes søgen ikke kun efter at opnå en fortjeneste, men at opnå en vedvarende indtægtskilde. Derfor har investorerne i stigende grad fokus på potentialet for lejeforøgelse i en ejendom, når de skal investere.

Fast ejendom, der lever op til disse krav, vil fremover stadig være efterspurgte. Savills giver i nedenstående artikel bud på nogle af de steder og nye aktivtyper, som lever op til disse kriterier i 2017.

Læs Savills 2017 Global Real Estate Tips