Street Food marked kommer til Aalborg

22.03.2017

Nu åbner Nordjyllands største og mest mangfoldige Street Food marked i Aalborg Vestby, og Nybolig Erhverv Aalborg har forestået udlejningen af lokalerne på Skudehavnsvej 35-37, hvor det store madmarked får til huse. 

Teamet bag Aalborg Street Food The Lighthouse består af Isabel, Morten og Thomas, som alle har erfaring fra Århus Street Food. Tilsammen udgør de en kreativ stærk enhed, der vil skabe en arbejdsplads for små iværksætterkøkkener, som alle har en drøm om at være selvstændige og samtidig være en del af et fællesskab.

”Vi søger efter lokale køkkeniværksættere fra Aalborg og omegn, som vil være med til at skabe liv og stemning i skudehavnen, men det vigtigste er, at det er de rigtige køkkenkoncepter, som kan levere det rigtige produkt,” udtaler Isabel, Morten og Thomas i en pressemeddelelse og fortsætter: ”Vi lægger vægt på, at køkkenkoncepterne er autentiske samt bruger gode, sunde og lokale råvarer. Prisen skal være fornuftig, så det henvender sig til alle Aalborgs borgere Derfor skal alle køkkenkoncepter have en ret til 50 kr. i sit sortiment.”

Køkkenkoncepterne hos Aalborg Street Food The Lighthouse skal repræsentere mad fra det meste af verden og dermed være så varieret som muligt, således der er mad for enhver smag. 

Trioen opfordrer alle med en lille iværksætter i maven og en passion for at lave god mad til at søge via facebooksiden ”Aalborg Street Food The Lighthouse”, hvor der bliver slået stillinger op – dog er man også velkommen til at søge uopfordret. ”Et street food marked, i den størrelse vi har planer om, vil skabe nye arbejdspladser i Aalborg, her tænker vi lidt over 100 arbejdspladser,” udtaler trioen.

nyboligerhverv_aalborg_nyhed_streetfood

Stemningen bliver rå, kreativ og uformel med bænke og langborde, så man kommer hinanden ved. Konceptet er for alle aldre - både børnefamilier, en gruppe venner, pensionister osv. 

Køkkenerne vil holde åbent fra 11:30-21:30 og 22:30 fredag og lørdag. Barerne holder længere åbent, hvis der er behov for dette. 

Vi har også talt med udlejerne af Skudehavnsvej 35-37, John Kindberg og Ove Skou, og de fortæller, at de ser frem til åbningen af det store madmarked og mener også, at det er godt for en by som Aalborg med et anderledes og internationalt koncept: ”Vi glæder os til at Aalborg Street Food The Lighthouse skal være med til at gøre skudehavnen, der i forvejen er et hyggeligt og stemningsfuldt sted, endnu mere attraktiv – og især i vinterhalvåret, hvor der kan være tendens til, at der i denne del af byen ikke er størst aktivitet.”

Ombygningen i hallen på Skudehavnsvej er i fuld gang, og skal stå klar den 25. maj 2017, hvor Isabel, Morten og Thomas er klar til at tage imod sultne aalborgensere.

nyhed_nyboligerhverv_aalborg

Aalborg Street Food The Lighthouse vil med det store madmekka skabe et fællesskab hvor kvalitet, folkelighed og hyggelig atmosfære gennemsyrer skudehavnen og hos Nybolig Erhverv Aalborg glæder vi os til at besøge det første Street Food marked i Aalborg.