Nybolig Erhverv Aalborg køber Nybolig Erhverv Aarhus

04.12.2017

Nybolig Erhverv Aalborg I/S køber Nybolig Erhverv Aarhus af Erik Andresen med overtagelse pr. 01.01.2018, og bliver dermed en af Danmarks største og mest markante aktører på erhvervsejendomsmarkedet.

I starten af maj 2017 solgte Nykredit Mægler sin erhvervsmæglerkæde Nybolig Erhverv til Erik Andresen og en mindre investorkreds fra Aarhus.

Stærke spillere rykker ind i Aarhus
Nybolig Erhverv Aalborg I/S er en af Nybolig Erhverv kædens bedst omsættende forretninger. Så når indehaverne Kim Jacobsen, Mattias Manstrup og Steen Royberg pr. 01.01.2018 overtager Nybolig Erhverv Aarhus, så konsoliderer de sig som en af kædens største franchisetagere.

Kim Jacobsen, Partner i Nybolig Erhverv Aalborg, udtaler: Vi betragter købet af Nybolig Erhverv Aarhus som en naturlig og rigtig spændende mulighed for at videreudvikle og styrke vores og kædens position i Danmark. Nybolig Erhverv Aalborg har eksisteret i snart 30 år, og vi har oplevet en markant vækst igennem de sidste mange år, og derfor ser vi købet af forretningen i Aarhus som en naturlig udvikling af vores forretning. Nybolig Erhverv Aarhus har en stærk og berettiget position i markedet, og det er vores klare ønske at udbygge denne position sammen med det stærke hold af medarbejdere, som sidder på kontoret i Aarhus.

Kim Jacobsen bliver daglig leder af kontoret i Aarhus, og glæder sig til i den kommende tid at besøge kunder og samarbejdspartnere sammen med Erik Andresen, der sælger sin veldrevne butik efter 15 gode år.

“Vi har dyb respekt for det stærke netværk, som Erik Andresen har opbygget igennem mange år i Aarhus – og vi vil sammen med det nuværende team af medarbejdere gøre vores absolut yderste for fortsat at leve op til den tillid, som kunderne viser Nybolig Erhverv Aarhus”, slutter Kim Jacobsen.

Erik Andresen sælger Nybolig Erhverv Aarhus for at fokusere på sit ejerskab af Nybolig Erhverv kæden, dens udvikling og en række nye initiativer. Nybolig Erhverv kædens nye ejere vil fokusere på en forretningsmæssig udvikling og styrkelse af kæden, hvor der bl.a. er særlig fokus på transaktions- og storkundemarkedet, som de vil tilføje ressourcer. Erik Andresen fortæller, at der i starten af 2018 kan offentliggøres en ny direktør for Nybolig Erhverv kæden.

Nybolig Erhverv Aalborg fortsætter uændret med Mattias Manstrup og Steen Royberg som daglige ledere af kontoret, og Kim Jacobsen vil fortsat bevare en naturlig tilknytning til kontoret.