Gyrstinge Skovkro og Benløse Kro - to markante kroer er nu klar til at blive solgt

13.02.2018

Det er med en solid tro på, at det nok skal blive et forholdsmæssigt hurtigt salg, at erhvervsmægler Ebbe Larsen fra Nybolig Erhverv Jørgen Klode nu sætter de 2 ejendomme til salg.

De to markante ejendomme har, efter en konkurs, stået tomme i et par måneder, men det vil Ebbe Larsen og hans kollegaer nu lave om på.

De to kroer har tidligere været samkørt, men det er ikke givet, at de skal det fremover. Gyrstinge Skovkro er på 1.037 m2 med et grundareal på 10.000 m² og rummer muligheder for separate mindre og større selskaber, idet der er plads til 260 siddende gæster.

”Med de mange gode m2, idylliske og rekreative omgivelser, vil det være oplagt fortsat at bruge som kro og selskabslokaler, men andre muligheder åbner sig også efter relevant ansøgning via kommunen, f.eks. kunne ejendommen med den idyllyske beliggenhed også tænkes anvendt som institution – f.eks. til mennesker med særlige behov,” udtaler Ebbe Larsen.

Benløse Kro åbner med sin beliggenhed i byzone også op for mange muligheder. Her dog ”kun” 790 m2 med et grundareal på 2.400 m2, og plads til ca. 190 siddende gæster i lokaler af forskellige størrelser. Gældende lokalplan rummer dog også muligheder for etablering af f.eks. boliger eller liberalt erhverv.

Det vil dog være oplagt, mener Ebbe Larsen, at kroerne bliver ved med at være kroer – evt. kunne de drives i samdrift med andre restaurationer. ”Det er en konstellation man ser mere og mere,” udtaler han. 

Begge kroer er pæne og velholdte, men ønsker man at drive dem videre som spisesteder, kræver det dog nogen investering i køkkenudstyr. 

Der er allerede mulige købere, der har vist interesse for de to kroer, så arbejdet med at få dem solgt til den rette køber er allerede godt i gang.

Læs artikel fra sn.dk omkring bygningerne eller læs mere om selve ejendommene her: