Vi styrker teamet

03.04.2018

Hos Nybolig Erhverv Randers udvider og styrker vi vores erhvervsmæglerteam. Anders Thostrup er netop blevet en fast del af vores kontor på Østervold 42, 2.sal i Randers, hvor han fremadrettet skal arbejde med salg, udlejning og vurdering af alle typer erhvervsejendomme.

Anders har særdeles godt markedskendskab til byen igennem sine 18 år i branchen, hvor han de seneste 10 år har arbejdet som ejendomsmægler hos Nybolig Ankersen & Bjørn i Randers. Her har han bl.a. stået for salg og udlejning af villaer og lejligheder samt taget del i projektudvikling og nybyggeri i samarbejde med både større og mindre byggefirmaer. 

- Mine styrker ligger helt klart i mit indgående lokalkendskab til Randers og omegn, hvor jeg har haft min daglige færden de seneste mange år, siger Anders Thostrup, der ser frem til at starte i sit nye job som erhvervsmægler:

- Jeg glæder mig til at gøre brug af mit netværk og skabe nye relationer, men jeg ser dog mest frem til at hjælpe virksomheder, der har behov nye omgivelser eller ønsker at få udlejet eller solgt deres erhvervsejendom. 

Udover et stærkt netværk og lokalt kendskab til Randers har Anders også gode relationer og et godt kendskab til området i Hobro og omegn, hvor han tillige vil betjene kunder.

Vi byder Anders velkommen, og vi håber, at alle vores kunder og samarbejdspartnere vil tage lige så godt imod ham. 

Du kan kontakte Anders allerede i dag på tlf. 8915 3302 eller mail: rup@nybolig.dk