Investorer søger projekt-ejendomme i Randers

05.04.2018

Hos Nybolig Erhverv Randers kan vi godt mærke en klart øget villighed til at investere i projektejendomme i byen. De seneste to år har vi solgt godt og vel alle projektejendomme, som vi har haft på hylderne, hvilket også har medvirket til, at vi i 2017 opnåede en rekordhøj omsætning.

"Flere har fået øjnene op for at gøre en god forretning og efterspørgslen er stor", siger Jesper Fangel indehaver af Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive. Østervold 23 og Vestergrave 31 i Randers er blot de seneste eksempler på større tomme projektejendomme, der er blevet solgt i byen. Ejendomme, som ikke var blevet solgt for tre år siden, fortæller han:

"Vi oplever i dag i høj grad flere, der ønsker at investere i projekt- eller boligudlejningsejendomme i Randers. Opsvinget og den lave rente gør det mere attraktivt at investere i ejendomme. Og vi er også begyndt at mærke flere søger mod udviklingsbyer som Randers for et højere afkast, da afkastet i landets store byer ikke længere er, hvad det har været."

Vestergrave_280x150px Oestervold_280x150px
Vestergrave 31 og Østervold 23

Rekord omsætning i 2017
I Randers er købsinteressen særligt i de seneste år været fokuseret omkring nyere boligudlejningsejendomme, men erhvervs- og projektejendomme på den rette placering er i høj kurs.

"Et fællestræk for investorerne er, at de uanset anvendelsessegment går målrettet efter prime-ejendomme, hvor udlejningssikkerheden er højere, men ligger der et uforløst potentiale, er investorerne og udviklere også villige til at tage en ”risiko”, udtaler Jesper Fangel og fortsætter:

"I 2017 formidlede vi flere større ejendomme både til erhverv og investeringsmarkedet. Interessen har været stigende i 2017, hvor vi slog vores omsætningsrekord, og vi forventer, at det fortsætter ind i 2018."

Mere i vente i 2018…
Selvom året allerede er godt i gang, er Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive forventningsfulde i forhold til årets resultat og udviklingen i vores lokalområde i 2018. Der er positiv fremgang i årets første to måneder, hvor vi ser en stigende aktivitet fra investorerne og har formidlet flere flotte ejendomme. Markedet for brugerejendomme og lejemål er præget af høj aktivitet og hurtige beslutninger. 

De store forventninger til 2018 deles også af Anders Birch Poulsen, der er ny adm. direktør i Nybolig Erhverv-kæden, der ultimo februar sagde følgende til Ejendomswatch.dk:

"Når efterspørgslen i eksempelvis København og Aarhus er større end udbuddet, kigger investorerne jo mod de øvrige byer, og det er en af styrkerne ved vores koncept. Vi har mæglerne regionalt, der kender markedet og værdierne af de ejendomme, der efterspørges. På den måde kan vi rådgive optimalt i forhold til eksempelvis investeringer og afkast," siger Anders Birch Poulsen. 

"Januar har også været en fin måned, og der er alle tegn på, at udviklingen fortsætter. Selv efter den seneste rentestigning og en yderligere stigning senere på året vil ejendomsmarkedet fortsat være attraktivt for mange investorer," siger Nybolig Erhverv-kædens adm. direktør.

Kontakt vores lokale erhvervsmæglere for kompetent rådgivning omkring markedet og investeringer i vores forretningsområder:

Nybolig Erhverv Randers
Telefon: 7020 3911 – E-mail: 8903@nybolig.dk

Nybolig Erhverv Viborg
Telefon: 7020 3911 – E-mail: 8830@nybolig.dk
 
Nybolig Erhverv Skive
Telefon: 7020 3911 – E-mail: 7803@nybolig.dk 

Ønsker du et gratis og uforpligtende salgs-/udlejningsoplæg på din erhvervsejendom, skal du ligeledes være velkommen til at kontakte os.