AV CENTER Odense A/S køber 11.350 kvm grund i Tietgenbyen

20.08.2018

AV CENTER Odense A/S har vokseværk og flytter derfor fra Svendborgvej 39 i Odense til Tietgenbyen, hvor de skal bygge nyt kontordomicil med tilhørende lager.

Tietgenbyen er de senere år blevet et meget attraktivt erhvervsområde, og mange større virksomheder har valgt at lokalisere sig i området, der ligger nær motorvejen, Rosengårdcentret, Bilkabyen, Cortex Park og SDU samt Nyt OUH. Ifølge AV CENTER har den gode placering også været afgørende for, at valget faldt på en erhvervsgrund.

”Vi har været rigtigt glade for at bo på Svendborgvej, men de seneste års vokseværk har gjort, at vi har været nødsaget til at sprede vores lagerfaciliteter ud på flere adresser. Det har længe været et ønske at samle det hele under et tag, og da vi så blev opsagt i en del af vores lejemål på grund af kommende projektudvikling, var det nærliggende at tage skridtet og få samlet alle aktiviteter under et tag. I den forbindelse havde vi en rigtig god dialog med Nybolig Erhverv Odense omkring mulighederne for leje eller køb af  noget eksisterende, men da den rigtige placering dukkede op, endte valget på en byggegrund og et helt nyt domicil, som NJ Gruppen opfører for os. Placeringen i Tietgenbyen er optimal for os, dels på grund af den hurtige adgang til motorvejen og ring 3 og så på grund af områdets udvikling. AV CENTER leverer udelukkende til erhvervs- og offentlige kunder, så placeringen i et spændende erhvervsområde er perfekt – og vi servicerer da også allerede flere af virksomhederne i området”, udtaler direktør/CEO Henrik Nielsen, AV CENTER Odense A/S.

Nybolig Erhverv Odense har forestået salget af den 11.354 m² store erhvervsgrund på C.F. Tietgens Boulevard 11, som er beliggende på meget synlig beliggenhed i rundkørslen med Danske Fragtmænd som genbo.

”Tietgenbyen er et spændende område, som mange virksomheder efterspørger. Det ligger godt nær motorvej E20 med direkte afkørsel, der fører op til erhvervsområdet, og det er helt sikkert et vigtigt aktiv for mange virksomheder – og det var det også for AV CENTER Odense, udtaler indehaver og erhvervsmægler Mads L. Henriksen, Nybolig Erhverv Odense.
 
Kører du en tur i området, finder du virksomheder som Boka Group A/S, MIR (Mobile Industrial Robots ApS), Blue Water Shipping A/S, Riwal Danmark, Facebook m.fl.

Senest har erhvervsmæglerfirmaet forestået udlejningen af C.F. Tietgens Boulevard 26 til robotfirmaet Inrotech, som ligeledes så store muligheder i området. 
Da det er et attraktivt område, er der heller ikke mange ledige grunde tilbage i området. Pt. har Nybolig Erhverv Odense M.P. Allerups Vej 31 og Emil Neckelmanns Vej 7 til salg.

AV CENTER forventer at tage det nye domicil i brug i foråret `19, og ifølge Henrik Nielsen er de sikre på, at den forbedrede logistik og de nye faciliteter kan være med til at sikre fortsat vækst de kommende år for både salgs- og udlejningsafdelingen. 

Kontaktinfo: 
Indehaver, erhvervsmægler
Mads L. Henriksen
Tlf.: 21637262/ mdh@nybolig.dk