Morning Train stormer frem i Odense

20.08.2018

Én idé, fire kloge hoveder og gå-på-mod var den gode cocktail, der i 2010 mixede Morning Train til, hvad firmaet er i dag – og eventyret er først lige begyndt.

Karsten, Peter, Bjarne og Martin er 4 unge iværksættere, der turde hoppe på toget for at se, hvor det ville føre dem hen. De har langt fra nået endestationen, men de er allerede nu nået langt på deres rejse. De fire unge mænd specialiserer sig inden for 3 områder:

- Digital design & corporate websites 
- Tungere programmeringsopgaver inden for Laravel & Wordpress backend 
- Online marketing aktiviteter såsom SEO, Adwords og Facebookannoncering

Morning Train har hjulpet mange større virksomheder med nye hjemmesider, tekstforfatning, SEO og Adwords, annoncering på de sociale medier osv. Af referencer tæller bl.a. Leica, Fynsk Erhverv, Schneider Electronic, Odense Kommune, Christian Bitz, 3x34, WeCoverYou m.fl.

Eksplosiv vækst
I 2010 fik de ideen, i 2011 startede virksomheden op i Odense med kun fire medarbejdere og i dag, 7 år senere, tæller virksomheden 23 medarbejdere. Starten var hård for de fire iværksættere, men i 2014 gik webbureau-eventyret for alvor i gang, hvor firmaet formåede at lave en beskeden omsætning på kr. 500.000 om året. 2017 skulle dog gå over al forventning, hvor firmaet lavede en omsætning på kr. 5.600.000. Forventningerne til 2018 er at vækste ca. 80%.

Nye, moderne lokaler i Odense city
Med en målsætning om at vækste 80% har ledelsen, som består af de 4 unge mænd, valgt at flytte til større lokaler i Odense C.
 
”Vi har valgt at flytte til Rugårdsvej 55A, 1. tv., fordi det var det eneste lejemål, som levede op til vores kriterier for at flytte. Det er nogle skønne, store og åbne lokaler i en rå stil, hvilket vi synes er rigtig fedt. Med de nye lokaler får vi nu mulighed for at drive vores forretning videre og for alvor etablere os som et af de større digitale bureauer i Odense by. Jeg er derfor meget glad for det stærke samarbejde, vi har haft med Nybolig Erhverv Odense – jeg tilskriver dem en væsentlig del, at det hele faldt på plads”, udtaler Peter Thomsen, driftsdirektør og partner, Morning Train.
 
Foruden flotte, store lokaler er placeringen på Rugårdsvej også ideel i forhold til Morning Trains kunder og medarbejdere. Herudover følger der et stort parkeringsområde med til lejemålet.
 
”At få tilhørende parkeringsplads med til et lejemål i Odense city er lidt ud over det sædvanlige, hvilket bl.a. også var med til at gøre udfaldet for Morning Train. De havde nogle forskellige krav til deres nye lokation, bl.a. at lejemålet skulle ligge i Odense city, det skulle ligge i et kreativt miljø, der skulle være mulighed for parkering, og så skulle lokalet være stort nok til at rumme mange medarbejdere – de får i alt 546 m², udtaler erhvervsmægler Jens Mårtensen, Nybolig Erhverv Odense.

Foruden Morning Train ligger der flere spændende virksomheder på Rugårdsvej 55 som bl.a. Gråbrødre Arkitekter, Elite Dans, Geopartner Landinspektører A/S, Mors Krop og BDL.

Morning Train overtager lejemålet den 1. december 2018.
 
Rugårdsvej 55 har kun et ledigt lejemål tilbage – for interesse kontaktes erhvervsmægler Jens Mårtensen på tlf.: 2917 6886.