Slip for bekymringer-ne og få din helt egen Swapfiets-cykel i Odense

14.09.2018

Swapfiets startede op i Holland og ligger i dag i bl.a. Amsterdam, Arnhem og Gronningen. Cykelkonceptet har dog også fundet vej til Danmark, hvor man i dag kan leje en cykel i København og Aarhus og nu også snart i Odense - Vintapperstræde 29. 

Swapfiets-konceptet er helt enkelt – lej en cykel og slip for alle bekymringer forbundet hermed. Næsten alle har prøvet det, man kommer cyklende og så falder kæden af, eller det ene hjul punkterer. Det er træls, og især fordi, man som regel er meget afhængig af sin cykel.

For bare 175 kr./mdr. – 150 kr./mdr. for studerendeb - får man sin helt egen Swapfiets-cykel alt inklusiv. Herudover kan man opsige sit abonnement med 1 måneds varsel. Ved Swapfiets er der livsgaranti, så længe man har et aktivt medlemskab. Går din cykel i stykker, kommer der sågar en ’Swapper’ hjem til dig og reparerer din cykel eller bytter den til en, der virker, mellem kl. 08.00-22.00 i hverdagene og 09.00-18.00 i weekenden. 

Odense - Danmarks cykelby
Jens Mårtensen fra Nybolig Erhverv Odense har fundet lokalet til Swapfiets, og ifølge Jens er det et stærkt koncept, de kommer med. 

”Odense er en cykelby, hvor folk i alle aldre cykler – der er sågar lavet mange nye cykelruter og cykelstier til cyklisterne i byen. Ifølge Cyklisternes By Odense tager Odenses borgere cyklen med på 138.000 ture hver eneste dag, og de cykler samlet 400.000 kilometer dagligt. Faktisk er der flere cykler i vores by, end der er borgere, hvorfor der er stort potentiale i Odense. Jeg viste Swapfiets Vintapperstræde 29, og grundet den store facade kunne de med det samme se mulighederne i butikken. Herudover har vi forestået udlejningen af et ca. 800 m² stort lager i Odense SØ til deres mange cykler”, udtaler erhvervsmægler Jens Mårtensen, Nybolig Erhverv Odense. 

Ifølge Nybolig Erhverv Odense er Vintapperstræde blomstret op det sidste halvandet år, hvor der i alt er blevet udfærdiget 8 lejekontrakter, og der er i dag kun to ledige lejemål tilbage.

Åbner i Odenses hyggelige Pariserstræde
Håndværkerne er allerede i gang med at gøre butikken klar til åbningen i september. For Morten Dalgaard er det vigtigt, at butikken kommer til at holde stilen fra butikkerne i Holland. 

”Vi har et klart og simpelt koncept: For et fast månedligt beløb får du en Swapfiets og vi sørger for, at den altid virker. Hvis der er noget galt, så kommer vi, hvor end du er i byen eller du kan komme forbi vores butik. Vores service er den vigtigste del af vores koncept, og derfor har vi heller ikke en typisk cykelbutik. Faktisk har vi kun én type cykel i butikken. Det bliver et sted hvor folk kan komme ind og hygge sig, få en god kop kaffe og få fixet deres cykel. Vi ser stort potentiale i Odense, og vi glæder os meget til at byde folk velkommen i den nye butik”., udtaler Morten Dalgaard, Regional Manager, Swapfiets Odense.

Swapfiets forventer at åbne her til studiestart i september, hvor der vil være gode åbningstilbud. Åbningsdatoen m.m. kan man læse mere om på Swapfiets Odenses Facebookside.  

Læs også nyheden hos Byens Ejendom her