Kvickly i Odenseby-delen Dalum solgt

17.09.2018

Efter 20 års ejerskab har en kreds af investorer valgt at afhænde en stor investeringsejendom i Odense. Ejendommen har været drevet i et K/S. Investeringsejendommen er i dag udlejet til Kvickly og andrager i alt 3.800 m2. Ejendommen er beliggende i den attraktive bydel Dalum i Odense - nær Odense Zoo og Odense Universitetshospital.

Tiden var den rigtige for en afvikling af K/S’et
Sælger valgte at tage ejendommen af markedet efter en udbudsperiode på ca. 1 år hos anden mægler. Efter rådgivning fra Nybolig Erhverv Odense ved direktør Bent S. Jensen blev det besluttet at løse opgaven i en off-market transaktion i en struktureret salgsproces.

”Da sælgerne af Kvickly besluttede sig for at afslutte samarbejdet med et andet mæglerfirma, indgik vi i en god dialog med sælger om en struktureret salgsproces. 
Ejendomme som denne, der udbydes til kr. + 50 mio., sælger ikke sig selv og løses ej alene ved at blive annonceret på en hjemmeside. 

Et salg som dette kræver en personlig, målrettet og struktureret indsats. Vi var i salgsperioden i kontakt med flere investorer, der kunne være interesseret i lignende ejendomme, så ønsker man at indgå i dialog om salg af investeringsejendomme, har vi flere interesserede købere, udtaler direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense. 

Køberen af ejendommen blev fundet efter kort tid og ifølge Nybolig Erhverv Odense var det en kort salgsproces – alle forhandlinger var afsluttet og handlen var endelig efter knap 2 måneder. 

For interesse kontaktes direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense på tlf.: 2015 1989. 

Læs også nyheden hos Fyens Stiftstidende her