Stor ejendoms-portefølje til en værdi af kr. 105 mio. solgt til lokal køber

17.09.2018

Porteføljen omfatter i alt 12 klassiske byejendomme på i alt 68 boliglejemål beliggende centralt i Odense. Ejendommene er meget attraktive boligudlejningsejendomme, der alle har stort lejepotentiale. 

Hos Nybolig Erhverv Odense kan man se tilbage på en vellykket transaktion, hvor man netop har solgt 12 meget attraktive boligudlejningsejendomme på gode beliggenheder i Odense. Handlen er sket på baggrund af et samarbejde mellem Nybolig Erhverv København og Nybolig Erhverv Odense, hvor Nybolig Erhverv Odense har identificeret den helt rigtige lokale køber. Ejendommene er solgt i en off-market transaktion, og der er kun givet et mindre afslag i den udbudte købspris - ejendommenes gennemsnitlige afkast var 3.81%.

Solidt investeringsmarked
Ifølge markedsrapporten fra Nybolig Erhverv ’Erhvervsejendomme i Danmark, forår 2018’ gik transaktionsniveauet på Fyn i 2017 markant frem – især grundet nogle store porteføljehandler som denne Nybolig Erhverv Odense netop har forestået. 

”Grunden til at disse 12 ejendomme har været så attraktive er bl.a. den lave tomgang – ejendommene vil altid være nemme at genudleje. Herudover oplever vi stor efterspørgsel fra folk, der gerne vil investere i fast ejendom i Odense – hvilket bl.a. har at gøre med et stigende befolkningstal i Odense, og så ser man en stigning i antallet af nye tilflyttere i forbindelse med byudviklingen”, udtaler erhvervsmægler Niels Jørgensen, Nybolig Erhverv Odense. 

Lokal køber til alle 12 ejendomme
Ejendomsporteføljen har et samlet areal på 6.284 m² og et gennemsnitligt afkast på 3,81%. Ejendommene fordeler sig bl.a. over Dronningensgade, Jagtvej og Kongensgade i Odense C samt en enkelt ejendom på Rosengårdsvej i Odense M. 

Ifølge Niels Jørgensen har Nybolig Erhverv Odense tidligere solgt ejedomme til samme investor, som primært har fokus på ældre boligudlejningsejendomme med udviklingspotentiale. 

Ejendommene er blevet solgt som en portefølje i stedet for enkeltvis, da køber ser stort potentiale i alle ejendommene. 

 
Læs også nyheden på Estate Media her