Sagsbehandler/Sagskoordinator til Nybolig Erhverv Aalborg

Nybolig Erhverv Aalborg I/S søger en erfaren og moden sagsbehandler/sekretær til udvidelse af virksomhedens team omkring sagsbehandling og dokumentudarbejdelse.

Der er tale om en deltidsstilling på ca. 20-30 timer ugentligt, hvilket kan drøftes individuelt i forbindelse med samtale.

Vil du arbejde tæt sammen med ledelsen og et stærkt mæglerteam, i en ambitiøs virksomhed præget af medarbejdere med god humor, og trives du med at løse administrative opgaver på et højt fagligt niveau uden at miste overblikket? Så kan du roligt læse videre.

Dine arbejdsopgaver bliver med fokus på udarbejdelse af salgsprospekter, lejekontrakter, købsaftaler og håndtering af diverse dokumenter i forbindelse med en ejendomstransaktion, og du vil primært komme til at arbejde med:

  • C&B Erhvervsmæglersystem
  • Office pakken
  • Tekstforfatning (salgsopstillinger mm.)
  • Billedredigering 
  • Realkreditsystemer, tinglysning og diverse offentlige registre
  • Assistance omkring virksomhedens markedsføring

Du har et højt fagligt niveau, og elsker at pleje og vedligeholde relationer til samarbejdspartnere og kollegaer. Du er struktureret, har ordenssans og interesserer dig for erhvervslivet og for omsætning af fast ejendom.

Du er i besiddelse af en god forståelse for ejendomsret og dokumenthåndtering. Du har en positiv indstilling til nye opgaver og har mod på selvstændigt at løse dem uden at miste overblikket. Desuden er du god til at samarbejde med kollegaer og til at kommunikere positivt med dine omgivelser.

Din profil har erfaring og indblik i branchen - Du er eller har været ansat i en mæglervirksomhed, som advokatsekretær, som realkredit- eller pengeinstitutmedarbejder med arbejdsområde inden for fast ejendom eller du har en teoretisk uddannelse og administrative kompetencer som opfylder vores ønsker.

Nybolig Erhverv Aalborg I/S tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at blive udfordret i sagsbehandlingens mange facetter, og du får et solidt indblik i ejendomsbranchens univers. Det daglige arbejde vil ske i tæt samarbejde med virksomhedens erhvervsmæglere og ledelse. Og så kan vi naturligvis tilbyde socialt samvær med gode kollegaer!

Har du spørgsmål til stillingen som sagsbehandler, så kontakt Mattias Manstrup på 9813 4000 eller på e-mail mam@nybolig.dk

Send din ansøgning senest tirsdag d. 15. januar 2019. Send venligst din motiverede ansøgning, CV og eventuelle referencer på e-mail.

Læs hele stillingsannoncen her.