Salg og udlejning

Når du skal sælge eller udleje en erhvervsejendom, kan vi ud fra en analyse 
af ejendommens potentiale og beliggenhed hjælpe dig med 
at finde den rette køber eller lejer til den. Vores grundige gennemgang af 
ejendommens kvaliteter og muligheder sikrer, at vi sætter den rigtige
salgs- eller lejepris og giver dig den rette rådgivning.   
   Vores erfaring, kompetencer, netværk og indblik i markedet er din fordel.


Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Sale & Lease back

Overvejer din virksomhed Sale & Lease back af jeres erhvervsejendom? Det kan være en god idé, hvis I ejer jeres egne erhvervslokaler og ønsker at frigøre den kapital, der er bundet i fast ejendom, til at investere den i selve kerneforretningen.

Hos Nybolig Erhverv er vi specialister i at rådgive virksomheder om optimal investering i og udnyttelse af potentialet af en fast erhvervsejendom. Det kan f.eks. ske ved salg af ejendommen til en professionel investor og fortsætte med at bruge lokalerne som lejer.
Kundesamtale

Vi har desuden stor ekspertise på området og tæt kontakt til mange investorer, der er interesserede i at købe erhvervsejendomme, hvor der er oprettet en langsigtet lejeaftale.

Sale & Lease back giver flere fordele

  • Omkostningerne til vedligehold af ejendommene reduceres
  • Brugsretten til ejendommene forsætter uændret
  • Der opnås fuld fradragsret for leje og leasingafgift 
  • Virksomhedens nøgletal bliver mere retvisende 
Læs mere Luk

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Salg af ejendomme

Skal du sælge din erhvervsejendom eller udlejningsejendom, kan du hos Nybolig Erhverv forvente en engageret, kompetent og effektiv indsats.

Vi sikrer en optimal salgsproces, hvor personlig rådgivning, aktivering af et bredt professionelt netværk og en målrettet markedsføring er de bærende elementer. Håndteringen af alle type opgaver sker med stor omhyggelighed, hvor tæt dialog og klare rammer for opgaven prioriteres højt.

Kundesamtale

Vejen til et hurtigt salg

  • Professionel handlingsplan
Når du sætter din ejendom til salg hos os, aftaler vi en handlingsplan for opgaven. Det sikrer en klar aftale omkring mål og de økonomiske rammer, der skal være gældende for opgaven.
  • Et stærkt netværk
Kontakten til køberne skabes via erhvervsmægleres brede netværk, grundig research i markedet, segmenteret data og et effektivt køberkartotek, der konstant matcher virksomheder og ejendomme med potentielle købere.


  • Effektiv markedsføring

Vi aftaler en plan for målrettet markedsføring af ejendommen via relevante mediaplatforme. Du får adgang til kompetencer, koncepter og digitaleløsninger, der sikrer en effektiv eksponering til relevante. 

Læs mere Luk

Tjek hvad din ejendom er værd.

Udlejning  af erhvervsejendomme

Søger du virksomheder til din udlejningsejendom eller lokaler, finder vi lejeren til dig.
Hos Nybolig Erhverv letter vi dig i arbejdet med at finde nye lejere. Vi tager kontakt til lejerne, viser din ejendom frem og forhandler en god aftale på plads til glæde for dig og lejer.
Fremvisning

Uanset om det er butikslokaler, kontorlokaler, lager- og logistikejendom eller andre erhvervslejemål, du skal leje ud, har vi et effektivt lejerkartotek, hvor vores erhvervsmæglere matcher dine lokaler med potentielle lejere. I samarbejde med dig aftaler vi klare rammer for udlejningsopgaven. Det sikrer dig, at du trygt kan overlade opgaven til vores professionelle erhvervsmæglere.

Læs mere Luk

Kontakt os og hør mere om mulighederne.