SmartSalg Erhverv - få et forspring

Opnå flere kunder og et større marked

De fleste købere og lejere begynder deres søgen efter nye lokaler og ejendomme online. Derfor har Nybolig Erhverv udviklet SmartSalg Erhverv, der ved hjælp af intelligent online-annoncering kan flerdoble antallet af interesserede købere eller lejere. Det giver din ejendom et forspring på markedet.
Gå til video for at se mere

Hvorfor vælge SmartSalg Erhverv?

Vi giver dig her fem gode grunde:

1. Med 24 annoncer finder SmartSalg Erhverv flere potentielle kunder

 
De forskellige købere og lejere fokuserer på vidt forskellige ting, når de ser en ejendom. Nogle vil have gode parkeringsforhold, og andre går efter en topmoderne kontorindretning. Så hvis man kun har en annonce, der viser facaden, rammer man ikke alle potentielt interesserede.

Derfor sammensætter din erhvervsmægler 24 forskellige annoncer om din ejendom. Så er der meget større chance for, at annoncen viser noget, som brugeren er interesseret i.

2. SmartSalg Erhverv finder også interesserede, der ikke aktivt søger lokaler eller ejendom

  
Hvordan finder man købere eller lejere, der ikke selv leder efter lokaler eller ejendom?
SmartSalg Erhverv eksponerer også din ejendom eller lokaler til folk, der minder om dem, som allerede har vist interesse. Hvis for eksempel HR-chef Christina på 45 år har været inde at se på dine lokaler, finder SmartSalg Erhverv andre personer, der minder meget om Christina, og viser dine lokaler for dem. På den måde bliver flere relevante interessenter eksponeret for dine lokaler, uden at de har søgt efter dem
Derfor når SmartSalg Erhverv en meget bredere skare af mulige købere eller lejere.

3. Mere effekt for pengene

  
SmartSalg tilpasser hele tiden kampagnen, så pengene bliver brugt rigtigt.

Eksempelvis kan SmartSalg Erhverv analysere, hvordan og hvornår folk reagerer på dine annoncer. Systemet finder hurtigt ud af, hvilke annoncer der virker bedst, og hvem de virker bedst på. Én annonce virker måske godt på mænd på cirka 45 år, mens en anden virker på kvinder i 30’erne. Den viden benytter SmartSalg Erhverv til at skære alt det unødvendige fra, så vi ikke bruger penge på at vise annoncer til folk, der ikke er interesseret i ejendommen.


4. Følg effekten dag for dag

   
Når man sætter sin ejendom eller lokaler til salg eller udlejning, er det rart at vide, hvordan det går med at skabe opmærksomhed omkring den. På Mit Nybolig Erhverv kan du altid se, hvor mange der har set ejendommen eller lokalerne på nettet og vist interesse for den/dem. Du kan også se, hvor stor effekten af din SmartSalg-kampagne er. 

5. Du får alt i én pakke

     

SmartSalg Erhverv er det eneste system, der kan skabe en samlet online kampagne for din ejendom på Facebook, Instagram, LinkedIn og på hjemmesider, som de mulige købere og lejere benytter. 

Fordelen ved en samlet pakke er, at kampagnen bliver bedre af at blive vist flere steder. SmartSalg Erhverv kan for eksempel se, hvordan brugerne reagerer på Facebook. Den viden bliver brugt til at gøre kampagnen endnu skarpere på de andre medier. Og det gælder også den modsatte vej.

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Er du interesseret i SmartSalg Erhverv?
Hør mere hos en af vores erhvervsmæglere

Kontakt erhvervsmægler

Du kan også bestille en gratis vurdering af din ejendom, hvis du skal sælge eller udleje

Bestil vurdering